GNTM 3: Τελικά έχουμε την πρώτη διπλή αποχώρηση;

GNTM 3: Τελικά έχουμε την πρώτη διπλή αποχώρηση;

Αποχαιρετούν το σπίτι του GNTM και φεύγουν χέρι-χέρι;

Μια ανάσα πριν τον τελικό του Greece’s Next Top Model, οι παίκτες δεν μπορούν να συγκρατήσουν το άγχος τους. Σε κάθε πλατό η αγωνία κορυφώνεται και από όπου κι αν το δεις, αγόρια και κορίτσια δεν μπορούν πια να κρυφτούν από τους κριτές.

Η σημερινή δοκιμασία ήταν ναι μεν ομαδική, ο κάθε ένας όμως έπρεπε να χαρίσει στο φακό το πιο δυνατό του… πρόσωπο. Το concept ήταν βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία και οι παίκτες έδωσαν πνοή σε σκηνές εμπνευσμένες από το «Mad Max».

Η σημερινή δοκιμασία ήταν για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου και όλοι βρίσκονταν στο σετ. Βέβαια δεν έλειψαν εντάσεις και δυσκολίες, άλλωστε, αυτό είναι και το αλατοπίπερο της κάθε φωτογράφισης.

Στο πλατό τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή μιας και ακούστηκε κάτι για διπλή αποχώρηση. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε κάθε κύκλο του Greece’s Next Top Model υπάρχει και μια διπλή αποχώρηση κάτι που σηματοδοτεί τον ερχομό του τελικού. Αξίζει πάντως να πούμε ότι η καλύτερη φωτογραφία σήμερα ανήκει στην Παρασκευή.



Όσο για το αν είδαμε διπλή αποχώρηση, όχι δεν είδαμε και η Ξένια είναι εκείνη που απόψε μάζεψε βαλίτσες για το… σπίτι της. Εκείνο που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε από τον Αιμλιάνο είναι ότι όλοι είχαν συνεννοηθεί να… καταστρέψουν το σετ της Ξένιας κάτι που εξομολογήθηκε στο τέλος του επεισοδίου.