Το ατύχημα της Kate Middleton στο royal tour που έγινε viral

Το ατύχημα της Kate Middleton στο royal tour που έγινε viral

Και καταγράφηκε και σε βίντεο

Αν υπάρχει κάτι που ζηλεύουμε αφάνταστα αυτή τη στιγμή, είναι το tour με το βασιλικό τρένο που κάνει ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, από τη Δευτέρα. Στο Instagram account του Kensington είδαμε φωτογραφία από το σταθμό όπου περίμεναν να ξεκινήσει η περιοδεία τους, και συνεχίζουμε να βλέπουμε τις στάσεις που κάνουν και πώς περνούν.

Με την περιοδεία να έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα, ο δούκας και η δούκισσα θα ταξιδέψουν με το βασιλικό τρένο σε όλη την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία - πραγματοποιώντας επισκέψεις εργασίας για να αποτίσουν φόρο τιμής στο εμπνευσμένο έργο ατόμων και οργανισμών που έχουν προχωρήσει πάνω και πέρα από τις δυνατότητές τους για να υποστηρίξουν κοινότητες κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς για το έθνος.

Τις δύο αυτές ημέρες, ο William και η Kate θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις που θα συναντήσουν εργαζόμενους πρώτης γραμμής, δασκάλους, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εργαζόμενους στη φροντίδα, μαθητές και νέους για να μεταδώσουν τις ευχαριστίες του έθνους για τις ακούραστες προσπάθειές τους σε όλη την πανδημία COVID-19. Η πρώτη τους στάση ήταν στο Εδιμβούργο όπου και συναντήθηκαν με τους παραϊατρικούς και το προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων της Σκωτίας - ως εκπρόσωποι του NHS - για να τους ευχαριστήσουν για τις απίστευτες προσπάθειές τους καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας και για να αναγνωρίσουν τον αντίκτυπο που έχει επιδείξει η πανδημία στη σωματική και ψυχική ευεξία των ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης.

Επόμενος σταθμός ήταν το Berwick-upon-Tweed σε ένα σχολείο που ο δούκας και η δούκισσα εμφανίστηκαν για να αναγνωρίσουν το ανεκτίμητο έργο των εκπαιδευτικών, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών τους να κρατήσουν τα σχολεία ανοιχτά για ευάλωτα παιδιά και τα παιδιά των βασικών εργαζομένων μέσω της πανδημίας και πώς παρείχαν διαδικτυακή μάθηση σε μαθητές στο σπίτι.

Η πιο funny αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι- στιγμή τους, ήταν όταν σταμάτησαν στο Cardiff της Ουαλίας. Το βασιλικό ζευγάρι σταμάτησε για πρώτη φορά στο Κάστρο του Cardiff για να συναντήσει φοιτητές της περιοχής και να μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ενώ βρισκόταν στο κάστρο, το ζευγάρι επισκέφθηκε επίσης μερικές στάσεις διακοπών που είναι εγκατεστημένες για τη σεζόν. Η δούκισσα Kate και ο πρίγκιπας William έψησαν marshmallows με την Κate να έχει ένα ατύχημα, το οποίο φυσικά έγινε viral.

Την ώρα που έψηναν τα marshmallows η Kate Middleton το ακούμπησε καταλάθος με το γάντι της, και αυτό κόλλησε επάνω. Η Kate εννοείται το βρήκε αστείο όλο αυτό, και το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.