Η Μαριαγάπη βγήκε εκτός GNTM 3 και έκανε το πρώτο της post στο Instaram

Η Μαριαγάπη βγήκε εκτός GNTM 3 και έκανε το πρώτο της post στο Instaram

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η Μαριαγάπη έμεινε εκτός πεντάδας του GNTM 3, αφήνοντας πίσω τον αγαπημένο της Αιμιλιάνο. Φανερά συγκινημένη, η Μαριαγάπη μίλησε αμέσως μετά την αποχώρησή της στον φακό, δηλώνοντας πως θα της λείψει πολύ όλη αυτή η εμπειρία:

«Ήρθε και για μένα το τέλος σε αυτόν τον διαγωνισμό, είναι περίεργο το συναίσθημα, θα μου λείψει το σπίτι, θα μου λείψει η παραγωγή, ήθελα να μείνω κι άλλο, αφού άκουσα ότι φεύγω, σκέφτομαι θετικά».


https://www.instagram.com/p/CIjeVqenwV6

Φυσικά, μετά από απουσία πολλών μηνών, το νεαρό κορίτσι ποτ έφτασε στους έξι του φετινού GNTM επέστρεψε και στο Instagram με ένα νέο ποστ και γράφοντας χαρακτηριστικά

«Και κάπου εδώ αρχίζουν όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή. Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned».

Η Μαριαγάπη ξεχώρισε από την πρώτη audition στο GNTM χάρη στην ομοιότητά της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αργότερα, ήρθε και το μπέρδεμα με την προσωπική της ζωή, μιας και το νεαρό κορίτσι μπήκε μεν έχοντας μια σχέση εκτός ριάλιτι αλλά τελικά κι ενώ ήταν στο παιχνίδι χώρισε, διέγραψε μαγικά και τις φωτογραφίες με τον πρώην της στο Instagram και έπεσε στην αγκαλιά του Αιμιλιάνο, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο παιχνίδι και στην τελική πεντάδα.