Mad Awards 2020: Τα βραβεία δόθηκαν και αυτοί είναι οι νικητές

Mad Awards 2020: Τα βραβεία δόθηκαν και αυτοί είναι οι νικητές

Ιδού ποιοι κέρδισαν

Τα Mad Video Music Awards είναι ένας από τους αγαπημένους μας μουσικούς θεσμούς, για τους οποίους ανυπομονούμε να έρθει κάθε χρόνο το καλοκαίρι. Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες συγκεντρώνονται όλοι στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής και παραλαμβάνουν τα βραβεία τους όπως τους έχουν ψηφίσει οι fans. Φέτος όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως κάθε χρόνο.

Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού μας στέρησε πολλά πράγματα και ένα από αυτά ήταν και τα μουσικά βραβεία. Φέτος δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε σε αυτή τη μουσική γιορτή, καθώς η συγκέντρωση πλήθος κόσμου σε τόσο κοντινή απόσταση ήταν απαγορευτική. Και δεν θα σου το κρύψουμε, μας έλειψε πολύ αυτή η χαρούμενη γιορτή και που δεν μπορέσαμε να διασκεδάσουμε όπως τις προηγούμενες χρονιές παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Επειδή όμως δεν γινόταν να φύγει το 2020 και να μην αναδείξουμε του καλλιτέχνες της χρονιάς αυτής, τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν άνευ κόσμου. «Κεκλεισμένων των θυρών» τα φετινά βραβεία με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται εχθές. Η τηλεοπτική τους προβολή φέτος θα γίνει από το Mega στις 27 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, και όπως αντιλαμβάνεσαι ήδη ανυπομονούμε να δούμε τα acts.

Για τους νικητές δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσο, θα τους μάθεις παρακάτω.

Best Hip Hop Video: MadClip-Hustla
Best Newcomer: Λένα Ζευγαρά
Best Male Adult: Κωνσταντίνος Αργυρός
Βest Female Modern: Ελένη Φουρέιρα
Βest Duet: Ελένη Φουρέιρα ft Claydee-Loquita
Best Hip Hop Track: Toquel-Business
Best Video Of the Year: Τάμτα ft Snik- Senorita
Best Male Modern: Snik
Best Female Adult: Έλενα Παπαρίζου
Best Group: Μέλιsses
Best Song Of The Year: Χρήστος Μάστορας-Δεν έχω ιδέα