Η αποκάλυψη της Gwen Stefani για τον γάμο της είναι αυτή που όλοι περιμέναμε

Η αποκάλυψη της Gwen Stefani για τον γάμο της είναι αυτή που όλοι περιμέναμε

Και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton ενθουσίασαν τους fans τους πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όταν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και κατ’ επέκταση τον γάμο τους, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης. Κι ενώ μάθαμε ήδη πως ο γάμος τους θα γίνει την επόμενη χρονιά, η 51χρονη τραγουδίστρια μίλησε σχετικά με αυτό και έκανε κάποιες αποκαλύψεις-διευκρινίσεις.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα γίνει, ούτε η ίδια γνωρίζει, όμως το σίγουρο είναι πως δεν θέλει να είναι ένας covid γάμος. Και εξηγούμαστε: «Θα έλεγα ότι θέλω απλώς τους γονείς μου εκεί σε αυτό το σημείο. Οι γονείς μου δεν ήρθαν στην Ημέρα των Ευχαριστιών, επειδή φοβούνται τόσο πολύ και μάλλον δεν θα ήθελα να είναι μια κατάσταση COVID», δήλωσε η Gwen σε μια νέα συνέντευξη με τον Ryan Seacrest.

«Όπως επίσης θα προτιμούσα να μην έχω μάσκες ή κάτι τέτοιο. Ακόμα και όταν το περιορίζεις μόνο με άτομα της οικογένειας, είναι πάρα πολλά άτομα για την πανδημία, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε η Gwen.

Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της. Μετά από 5 χρόνια και άπειρα δημοσιεύματα για το αν έχουν παντρευτεί κρυφά, η Gwen και ο Blake πράγματι παντρεύονται, οπότε είναι και λογικό να θέλει την ημέρα εκείνη να είναι όλα στην εντέλεια. Να μην υπάρχουν πια περιορισμοί γι’ αυτήν την τόσο χαρούμενη μέρα, να έχει δίπλα τους γονείς της, και ιδανικά να μη φορούν μάσκες.

Κι εμείς ευχόμαστε όλα να γίνουν όπως τα έχει ονειρευτεί.