Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν μια σοβαρή ανακοίνωση

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν μια σοβαρή ανακοίνωση

Αποκάλυψαν την αλήθεια

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν συνηθίζει να σχολιάζει δημοσιεύματα αλλά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν διαφορετική στρατηγική.

Δημοσίευμα της Sun και της Daily Mail υποστήριζε πως οι Sussexes ήθελαν να κάνουν αντιπερισπασμό στη βασίλισσα και να δημιουργήσουν τα δικά τους βραβεία για φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Η βασίλισσα δημιουργεί μια λίστα τιμής κάθε χρόνο για άτομα και οργανισμούς που ξεχώρισαν στη Βρετανία και μπορεί να χρίσει και με τον τίτλο του Ιππότη όποιον θεωρεί άξιο ή να δώσει άλλους τίτλους.

Οι δύο εφημερίδες, λοιπόν, που έχουν και την περίφημη δικαστική διαμάχη με τη Markle, για τη δημοσίευση του προσωπικού γράμματος στον πατέρα της Thomas Markle, υποστήριξαν με άρθρα τους πως ο Harry και η αγαπημένη του είχαν φτάσει μέχρι το δικαστήριο των ΗΠΑ για να θεσπίσουν τα δικά τους βραβεία μέσω του Archwell.



Έλα όμως που ο 36χρονος πρίγκιπας και η 39χρονη πρώην ηθοποιός δεν άντεξαν τα ψευδή δημοσιεύματα και εξέδωσαν ανακοίνωση επίσημα μέσω του Archwell:

«Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερη από τη δουλειά που κάνει το Archwell αλλά οποιαδήποτε είδηση που υποστηρίζει πως θέλουμε να χτυπήσουμε τη λίστα τιμής της Βρετανίας είναι ψευδής. Επιπρόσθετα, η κατοχύρωση του λογότυπού μας έχει ακολουθήσει την κανονική διαδικασία που συμβαίνει με όλες τις επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.»

Το λανσάρισμα του Archwell δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα αλλά πηγή του αμερικανικού Elle τόνισε πως οι διεργασίες που πρέπει να γίνουν για τον φιλανθρωπικό οργανισμό των Sussexes συνεχίζονται κανονικά.