Στο νοσοκομείο ο George Clooney μετά την απώλεια 13 κιλών

Στο νοσοκομείο ο George Clooney μετά την απώλεια 13 κιλών

Τι συνέβη στον ηθοποιό;

Ο George Clooney ήταν και παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς στο Hollywood, και σίγουρα ένας από τους πιο ωραίους και γοητευτικούς. Ο πάλαι ποτέ εργένης της καρδιάς μας είναι τα τελευταία 6 χρόνια παντρεμένος με την Amal Alammudin, ενώ πριν από τρία χρόνια απέκτησαν και δίδυμα παιδάκια (την Ella και τον Alexander).

Το 2020 φαίνεται πως χτύπησε και τον George Clooney, ο οποίος νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα μετά από απώλεια περίπου 13 κιλών για την επερχόμενη ταινία του, «The Midnight Sky», σύμφωνα με τη Mirror του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 59χρονος ηθοποιός, έριξε το βάρος του για τον ρόλο του στην ταινία ως αστρονόμος που επιβιώνει από ένα αποκαλυπτικό γεγονός, αλλά τέσσερις ημέρες πριν τα γυρίσματα έτρεξε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, τελικά διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα και πέρασε εκεί μερικές εβδομάδες μέχρι να ανακάμψει.

Είπε στο tabloid: «Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου». Ο Clooney, ο οποίος σκηνοθετεί επίσης την ταινία, πρόσθεσε: «Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να βελτιωθεί η κατάσταση και ως σκηνοθέτης, δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια. Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σίγουρα βοήθησε με τον χαρακτήρα».

Έπρεπε επίσης να μεγαλώσει και μια μεγάλη μαγική γενειάδα, η οποία δεν άρεσε καθόλου στην Amal, άρεσε όμως πολύ στον γιο του. «Μεγάλωσα μια μεγάλη άσχημη γενειάδα και ο στον γιο μου άρεσε γιατί έκρυβε πράγματα μέσα σε αυτή, για τα οποία δεν ήξερα μέχρι να πάω για δουλειά και ήμουν σαν “Ω, υπάρχει ένα γλειφιτζούρι κολλημένο στη γενειάδα μου”. Αλλά η σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν πολύ χαρούμενες όταν ξυρίστηκα επειδή ήταν πολύ δύσκολο να βρουν το πρόσωπό μου κάτω από όλο αυτό το χάος».

Ελπίζουμε πάντως ο ηθοποιός να έχει αναρρώσει και να είναι πια καλά. Και εννοείται ανυπομονούμε να δούμε τη νέα του ταινία γιατί μας έλειψε πολύ από τις οθόνες μας.