Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα

Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν γονείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν γονείς. Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανακοίνωσαν στους followers τους τα ευχάριστα. Ο παρουσιαστής κρατά τρυφερά την κοιλιά της Χριστίνας και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την οικογένειά τους. Συγκεκριμένα η Χριστίνα στο ποστ της έγραψε:

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα. »

Πολλές φορές είχαμε ακούσει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη της Χριστίνας αλλά η ίδια τις διέψευδε. Ήρθε η ώρα να της δώσουμε λοιπόν και επίσημα τις ευχές μας. Θες ακόμη μία έκπληξη; Το διάσημο ζευγάρι περιμένει... δίδυμα!!!

Ο Σάκης Τανιμανίδης το έγραψε άλλωστε στο δικό του ig post.


https://www.instagram.com/p/CInO6u6s4gZ

Πριν μερικές ημέρες το ζευγάρι είχε στολίσει το δέντρο του αλλά κανείς δεν είχε παρατηρήσει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Χριστίνας.



Η Χριστίνα και ο Σάκης είχαν κάνει κοινή τηλεοπτική εμφάνιση πριν δύο μήνες στην εκπομπή Χιούστον το λύσαμε:



Τα τελευταία δύο χρόνια που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν παντρευτεί, οι φήμες πως η infuencer είναι έγκυος είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η γλυκιά Χριστίνα ποτέ δεν είχε κρύψει την επιθυμία να γίνει μαμά και στο τελευταίο Q+ A με τους followers της στο Instagram είχε εκφράσει την επιθυμία της αυτή:
Είμαστε ήδη οικογένεια, όμως θέλουμε να μεγαλώσει το συντομότερο”, ήταν τα λόγια της Χριστίνας, η οποία παραδέχτηκε στο post της πως ο δρόμος για να γίνει μανούλα δεν ήταν ούτε για εκείνη εύκολος.

Με το καλό Χριστίνα και Σάκη.