Brooklyn Beckham –Nicola Peltz: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο

Brooklyn Beckham –Nicola Peltz: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο

Οι αγαπημένοι Brooklyn Beckham και Nicola Peltz λαμβάνουν μέτρα για να προστατεύσουν την τεράστια περιουσία των οικογενειών τους ο ένας από τον άλλο

Ήταν κάπου στις αρχές Ιουλίου όταν η Victoria Beckham ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της πως ο μεγάλος της γιος, Brooklyn Beckham και η σύντροφός του Nicola Peltz αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, και κατ’ επέκταση να παντρευτούν. Ήταν μια είδηση αρκετά απρόσμενη για το 2020, η οποία όμως ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Οι δυο τους μάλιστα έχουν αναβάλει τον γάμο τους που επρόκειτο να γίνει τον Σεπτέμβρη του 2021 για το 2022, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη ακριβής ημερομηνία.

Μέχρι τότε το ζευγάρι ζει τον έρωτά του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπέγραψαν και προγαμιαίο συμβόλαιο, προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου και η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και κληρονόμος, συμφώνησαν να αποχωρήσουν από το γάμο «με αυτό που έβαλαν» σε περίπτωση που χωρίσουν.

Η περιουσία των γονιών του Brooklyn Beckham εκτιμάται στα 335 εκατ. λίρες, ενώ αυτή του πατέρα της Nicola Peltz, στο 1,1 δις. λίρες. ««Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένα, και όλα τα μέλη της οικογένειας της νύφης έχουν συνάψει συμφωνίες με τους συντρόφους τους. Η απόφαση του Brooklyn και της Nicola να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για τον όνομα των Beckham και είναι χαρούμενοι που η Nicola αγαπά τον Brooklyn γι’ αυτό που είναι.

Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα. Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια», φέρεται να λέει πηγή στη Sun.

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε το 2017 στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια, ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο μετά από 11 μήνες μαζί. Σχεδιάζουν δύο γαμήλιες τελετές - μία στο Cotswolds όπου οι γονείς του Brooklyn, David και Victoria κατέχουν ένα σπίτι και μια άλλη στη Φλόριντα όπου ο μπαμπάς των δέκα, Nelson, ζει με την τρίτη σύζυγό του, πρώην μοντέλο Claudia Heffner Peltz.