Η διάσημη ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της & αποκαλύπτει τι της λείπει

Η διάσημη ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της & αποκαλύπτει τι της λείπει

Ούτε που το φαντάζεσαι

Ήταν γύρω στα τέλη Οκτωβρίου όταν η διάσημη ηθοποιός με ένα post στο Instagram account της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, και ήταν μια νότα αισιοδοξίας μέσα στο 2020 που ομολογουμένως δεν μας έχει φερθεί και πολύ καλά. Θα ήταν ψέμα αν σου δεν σου λέγαμε πόσο ανυπομονούμε να το αποχαιρετίσουμε και να το αφήσουμε πίσω μας μαζί με όσα μας έφερε, όμως αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που δεν θα γίνει τώρα.

Η 33χρονη ηθοποιός που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι δηλώνει υπερευτυχισμένη και χαρούμενη. Μας έδειξε μάλιστα και την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ δεν παρέλειψε να μας αποκαλύψει και τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο το διάστημα αυτό. Όχι δεν είναι να βγει μια βόλτα που δεν μπορεί λόγω της καραντίνας και της πανδημίας, δεν είναι καν κάποιο γλυκό.

Αυτό που της λείπει είναι το κορμί της πριν την εγκυμοσύνη και γι΄αυτό ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της. Και αφού μας έδειξε πώς ήταν και πως της λείπει, μας έδειξε και την κοιλίτσα της η οποία έχει μεγαλώσει πολύ πια. Αυτό όπως ήδη σου αναφέραμε θα είναι το τρίτο παιδάκι της Hilary Duff, η οποία είναι ήδη μαμά σε ένα 8χρονο αγόρι, τον Luca από την προηγούμενη σχέση της με τον Mike Comrie, και την δύο ετών Banks που έχει με τον σύζυγό της, Matthew Koma.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες της.