Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδυνάτισε πολύ και ιδού οι αποδείξεις

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδυνάτισε πολύ και ιδού οι αποδείξεις

Η φωτογραφία που αποδεικνύει τη μεγάλη απώλεια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε στη ζωή μας πριν από δύο χρόνια μέσα από τον ρόλο της ως κριτής, στο reality μοντέλων του Star, το Greece’s Next Top Model. Το όμορφο μοντέλο έγινε top trend σε χρόνο dt και αυτό γιατί δεν υπήρχε κάτι που δεν είχε κάνει συγκριτικά με τις διαγωνιζόμενες, όπως έλεγε κάθε τόσο στις οντισιόν. Επιπλέον η χαρακτηριστική έκφραση που την καθιέρωσε δεν ήταν άλλη από την: « Αυτό το έχω κάνει κι εγώ, από εμένα είναι όχι».

Επί έναν ολόκληρο χρόνο δεν υπήρχε άνθρωπος που δεν είχε αντιγράψει τις ατάκες της, και η Ηλιάνα έγινε η αγαπημένη κριτής των συμμετεχόντων, αλλά και του κοινού. Τη φετινή σεζόν τη θέση της στην επιτροπή πήρε η art director Ζενεβιέβ, ενώ εκείνη την απολαμβάνουμε μέσα από την εκπομπή της στη συχνότητα του Alpha, Pop Up.

Και αυτό που έχουμε παρατηρήσει καιρό τώρα, κι έγινε ξεκάθαρο από μια φωτογραφία της, είναι το πόσα κιλά έχει χάσει η παρουσιάστρια/μοντέλο. Πέρυσι τέτοιο καιρό και μετά τον τελικό του GNTM 2, αν θυμάσαι το όνομά της είχε γίνει viral και αυτό και γιατί οι fans πίστευαν πως είναι έγκυος.

Δεν μπορεί να μη θυμάσαι τις φωτογραφίες και εμφανίσεις της στον τελικό, στις οποίες υπήρχε μια εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα. Εν τέλει η πρώην κριτής του GNTM είχε πάρει απλά κάποια κιλά τα οποία πλέον έχει χάσει εντελώς. Από το καλοκαίρι βλέπαμε την αλλαγή στο σώμα της, όμως η φωτογραφία της που ανέβασε πριν μερικές μέρες επιβεβαίωσε όσα λέμε.

Η Ηλιάνα έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και μία εικόνα ήταν αρκετή για να σιγουρευτούμε. Η παρουσιάστρια φορά μία ολόσωμη τζιν φόρμα και βλέπουμε την απώλεια κιλών να είναι κάτι περισσότερο από ορατή.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.