Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία αποκάλυψη που μάλλον δεν περιμέναμε

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία αποκάλυψη που μάλλον δεν περιμέναμε

Οι φωτογραφίες που έκανε stories από τη γυμναστική.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μία από τις celebrities που το κοινό έχει αγαπήσει τα τελευταία χρόνια. Οι αναρτήσεις που κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram καταφέρνουν και συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, αλλά ότι μόνη της έχει δημιουργήσει ένα προφίλ που πολλοί θέλουν να παρακολουθούν.

Βλέποντας τις φωτογραφίες στο προφίλ της, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία γυναίκα που δίνει μεγάλη έμφαση στην οικογένειά της, με πολλές αναρτήσεις να δείχνουν πόσο όμορφα περνάει μαζί της. Παράλληλα, αγαπάει πολύ τη δουλειά της και είναι αφιερωμένη στο επαγγελματικό κομμάτι, εξελίσσοντας τον εαυτό της.




Μέσα σε όλα αυτά, η αγάπη της για τη γυμναστική είναι πολύ ορατή. Σε τέτοιο σημείο, που σου δίνει έμπνευση να ασχοληθείς με το fitness. Με τόσες ώρες αφιέρωσης στις σωματικές ασκήσεις, ωστόσο, το σώμα της έχει σμιλευθεί και αυτό είναι κάτι ορατό.

Χτες, όμως, η ίδια έκανε μία σειρά από stories, στα οποία είχε φορέσει τα αθλητικά της και η αποκάλυψη που μας έκανε, μάλλον δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

«Δεν έχω κουνήσει το σώμα μου από τα τέλη του Αυγούστου, αλλά πρόκειται να το κάνω…», έγραψε.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε.