Ακόμη ένα πριγκιπικό μωρό έρχεται και το παλάτι πανηγυρίζει

Ακόμη ένα πριγκιπικό μωρό έρχεται και το παλάτι πανηγυρίζει

Μια θετική είδηση πριν το 2020 μας αποχαιρετίσει

Ήταν κάπου στα τέλη Νοεμβρίου όταν το πριγκιπικό ζεύγος ανακοίνωσε πως βγήκε θετικό στον νέο κορονοϊό, έπειτα από κηδεία στην οποία παρευρέθηκαν. Τα παιδιά τους δεν είχαν κολλήσει και αυτό είναι και το πιο σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση. Ωστόσο το 2020, δεν φεύγει και τους αφήνει έτσι. Εκτός από την εμπειρία του covid την οποία την πέρασαν με ήπια συμπτώματα, το 2020 τους έκανε την έκπληξη (και σε εμάς βασικά) με ένα ακόμη παιδάκι.

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Zara Phillips είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι με τον Mike Tindall, με τον σύζυγό της να δηλώνει πως θέλει πάρα πολύ αυτή τη φορά να είναι αγόρι. Μετά τη Zara όμως ακόμη ένα μωρό έρχεται και στη... σουηδική πριγκιπική οικογένεια, αφού η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας, και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Carl Phillip θα γίνουν ξανά γονείς.

Το σουηδικό πριγκιπικό ζεύγος ανακοίνωσε κι επίσημα πως θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά, με το ζευγάρι να αναφέρει πως το μωράκι τους θα γεννηθεί κάπου μέσα στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2021. Το νέο μωρό θα είναι το νέο μέλος της οικογένειας, με τους πρίγκιπες Γαβριήλ και Αλέξανδρο να γίνονται να μεγάλα αδέρφια. Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το φύλο, όμως μικρή σημασία έχει.

«Είμαστε χαρούμενοι και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το τρίτο παιδί μας, ένα αδελφάκι στον πρίγκιπα Αλέξανδρο και τον πρίγκιπα Γαβριήλ. Ένα νέο μικρό μέλος της οικογένειάς μας», κοινοποίησαν σε μια δήλωση οι Carl Philip και Sofia. Ενώ το νέο μωρό θα έχει τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, δεν θα φέρει το στυλ «Royal Highness». Το μωρό θα είναι επίσης έβδομο στη σουηδική γραμμή διαδοχής, παίρνοντας τη θέση από τη θεία, πριγκίπισσα Madeleine.