H 25χρονη star έγινε μαμά για 3η φορά και μας δείχνει τον γιο της στις πιο cute φωτός

H 25χρονη star έγινε μαμά για 3η φορά και μας δείχνει τον γιο της στις πιο cute φωτός

Και αυτός είναι ο πρώτος της γιος

Πριν από περίπου δυόμιση μήνες, μάθαμε πως η 25χρονη star και σύζυγος του πασίγνωστου τραγουδιστή, ήταν έγκυος για τρίτη φορά. Δεν μας είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού, και εκείνοι που πίστευαν πως είναι ξανά έγκυος σε κοριτσάκι ήταν πολλοί. Ωστόσο έπεσαν έξω γιατί η νεαρή σταρ γέννησε πριν από δύο ημέρες και έκανε τον πρώτο της γιο. Την ανακοίνωση της γέννησης έκανε η ίδια στο Instagram account της το Σάββατο, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομα του γιου της.

Ο λόγος για την April Love Geary, η οποία έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον Robin Thicke, και αυτή τη φορά είναι αγόρι. Φυσικά ο ενθουσιασμός και η χαρά τους έχει κατακλύσει, με την μεγάλη κόρη της να δείχνει τρομερά ενθουσιασμένη με το νέο μέλος της οικογένειας. Στην πρώτη φωτό που ανέβασε μαζί του από το μαιευτήριο έγραψε: «Luca Patrick μου είσαι τόσο τέλειος. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε πολύ». Η φωτογραφία εννοείται δέχθηκε άπειρα likes και σχόλια, αλλά και ευχές για το νέο μέλος.

Και αν νόμιζες πως η April θα μας άφηνε έτσι με μία μόνο φωτογραφία του έκανες λάθος. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο account της φωτογραφίες με τη μεγάλη κόρη της τη Mia να κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο αδερφό της. Και ναι, δεν έχουμε δει κάτι πιο γλυκό και χαριτωμένο για σήμερα.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο χαρούμενη. Συνεχίζει να λέει “είναι τόσο χαριτωμένος”, “με αγαπά τόσο πολύ”, “μπορώ να τον κρατήσω;”. Είναι η καλύτερη μεγάλη αδερφή». Δες τις υπέροχες και χαριτωμένες φωτό στη gallery που ακολουθεί.

Αν η μικρή Mia είναι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη, τότε φανταζόμαστε πόσο θα έχει ξετρελαθεί ο μπαμπάς, Robin Thicke.