GNTM: Στο πρώτο post του Edward σχολίασε ακόμη και η Ζενεβιέβ

GNTM: Στο πρώτο post  του Edward σχολίασε ακόμη και η Ζενεβιέβ

Τα σχόλια παικτών και κριτών στην ανάρτηση του

Κι ενώ σε λίγες ώρες θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του GNTM 3, δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας τον ημιτελικό, στον οποίο συνέβη και η πιο άδικη αποχώρηση ever. Ένα υπέροχο concept με υπερκατάσκοπους και 5 παίκτες στην καλύτερη στιγμή τους. Δεν υπήρχε ούτε ένα ψεγάδι στις φωτό, επομένως με ποιο κριτήριο να αποχωρήσει κάποιος;

Οι κριτές δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, μέχρι που σκέφτηκαν ξανά να μην αποχωρήσει κανείς. Αυτό δυστυχώς όμως δεν μπορούσε να συμβεί, μιας και ήδη είχε γίνει μία φορά, οπότε έπρεπε να βρουν τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας και να αποφασίσουν ποιον θα διώξουν. Και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μας που θέλαμε απεγνωσμένα να μη βγουν αληθινά τα spoilers. Όχι μόνο εμείς, αλλά και όλο το φανατικό κοινό του GNTM 3 που ήθελε νικητή τον Edward.

Δυστυχώς όμως συνέβη αυτό που δεν θέλαμε. Ο Edward αποχώρησε και τα σχόλια στο διαδίκτυο twitter, Instagram πήραν φωτιά. Ο Edward μερικά λεπτά μετά την αποχώρηση του έκανε και το πρώτο του post στο Instagram. Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία κι ένα απλό και μικρό caption ευχαρίστησε τους πάντες και το προφίλ του εκτοξεύθηκε.



Συγκεκριμένα λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Eddie είχε 95,6 χιλιάδες followers. 8 ώρες μετά το προφίλ του έχει φτάσει στους 111 χιλιάδες και ανεβαίνει συνεχώς. Στο ευχαριστήριο post μάλιστα είχε σχόλια όχι μόνο από fans, αλλά και από τη Ζενεβιέβ, τον Γιώργο Καράβα, και πρώην παίκτες όπως η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Εμμανουέλα Μαρία Μάινα. Εννοείται σχόλια υπήρχα και από τους συμπαίκτες του, με τον Παναγιώτη Πέτσα, τον Δημοσθένη, τη Λία, τη Μαριαγάπη και τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι να αφήνουν το δικό τους comment.

«Σημασία έχει να ξέρεις ποιος είσαι και που θέλεις να φτάσεις.
Δεν χρειάζεται να λες πολλά, ούτε να μπλέκεις με τους «πολλούς». Στα δύσκολα να χαμογελάς και να θυμάσαι πάντα τον λόγο που ξεκίνησες αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ́ όλους από καρδιάς για την υποστήριξη και αποδοχή σας!».

Δες στη gallery τη φωτό, αλλά και τα σχόλια κριτών και παικτών.