GNTM Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

GNTM Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

And the winner is…

Η live αναμέτρηση των τριών φιναλίστ είναι γεγονός και πρέπει να παραδεχθείς πως τέτοιο άγχος δεν είχες ούτε στην Eurovision του 2005, τότε που η Ελλάδα το «σήκωσε» χάρη στη θεά Έλενα Παπαρίζου. Όπως και να έχει, στον τελικό του Greece’s Next Top Model τον τελευταίο λόγο έχουν οι φανατικοί θαυμαστές και μέχρι να ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής μας κόπηκε η μιλιά!

Οι δοκιμασίες δεν ήταν εύκολη υπόθεση ωστόσο, με τούτα και με… εκείνα, φτάσαμε στην τελική ευθεία. Ηρακλής, Ανδρέας και Παρασκευή είναι τα ομορφότερα και πιο πεισματάρικα μοντέλα του GNTM 3. Ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και έβαλαν στόχο να κερδίσουν το διαγωνισμό. Ποιος όμως από τους τρεις θα επιλεχθεί από το κοινό;

Μετά τα… περσινά καμώματα της διπλής νίκης των κοριτσιών, παραγωγή και κριτές αποφάσισαν από κοινού πως κάτι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε τα ίδια, έτσι η φετινή ψηφοφορία του κόσμου δεν ήταν δωρεάν για να μην πέσει και πάλι το σύστημα. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό; Θα φανεί μάλλον στο χειροκρότημα, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θέλουμε πάλι διπλή νίκη, εκτός και αν πρόκειται να κερδίσει και ο Edward, why not; Εν τω μεταξύ αξίζει να σου πούμε πως ο Άγγελος Μπράτης επέστρεψε στο πλατό για να συμπληρώσει το κενό που άφησε στην κριτική επιτροπή.



Η ψηφοφορία των κριτών είναι σημαντική αλλά όχι καθοριστική. Όσο για τις «μπλε φωτογραφίες» η βαθμολογία των κριτών μόλις ανακοινώθηκε! Η Παρασκευή ξεπερνά κάθε προσδοκία για ακόμη μια φορά αφού πήρε 10 βαθμούς από Βίκυ και Σκουλό και 9 από τον Άγγελο και την Ζεν.



Ο Ανδρέας από την Βίκυ, τον Σκουλό και τον Άγγελο πήρε 9 βαθμούς, όσο για την Ζεν, του έδωσε 8 πόντους.



Τέλος, ο Ηρακλής για τη δεύτερη φωτογραφία παίρνει 10 από τον Άγγελο Μπράτη, την Ζεν, τον Δημήτρη Σκουλό αλλά και την Βίκυ Καγιά.



Συνολικά από τις βαθμολιγίες των κριτών έχουμε 79 πόντους για τον Ηρακλή, 76 για την Παρασκευή και 72 για τον Ανδρέα.

And the winner is…

Το ποσοστό των ψήφων του κοινού μεταφέρεται στους 40 συνολικούς βαθμούς των κριτών, έτσι, ο Ανδρέας έχει σύνολο 84,8 και είναι τρίτος σε σειρά, η Παρασκευή με συνολική βαθμολογία 87 έρχεται δεύτερη. Όπως φάνηκε από τη ψηφοφορία του κοινού, το όνομα του νικητή δεν είναι άλλο από το όνομα του Ηρακλή ο οποίος συγκέντρωσε 95,2 βαθμούς.



Υ.Γ: Παιδιά του φετινου Greece's Next Top Model είστε όλοι νικητές, τουλάχιστον στις καρδιές μας!