Η αποκάλυψη του George Clooney για τον 3χρονο γιο του και τον κορονοϊό

Η αποκάλυψη του George Clooney για τον 3χρονο γιο του και τον κορονοϊό

Μας αναστάτωσε λίγο

Πριν από μία εβδομάδα μάθαμε πως ο George Clooney νοσηλεύτηκε με έντονους πόνους στο στομάχι. Αιτία ήταν η απώλεια των 13 κιλών για χάρη των γυρισμάτων της ταινίας στην οποία και πρωταγωνιστεί. Ο 59χρονος ηθοποιός, έριξε το βάρος του για τον ρόλο του στην ταινία ως αστρονόμος που επιβιώνει από ένα αποκαλυπτικό γεγονός, αλλά τέσσερις ημέρες πριν τα γυρίσματα έτρεξε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, όπου εν τέλει διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα και πέρασε εκεί μερικές εβδομάδες μέχρι να ανακάμψει.

Και σα να μη μας έφτανε το άγχος αυτό, ο ηθοποιός μας μετέφερε ακόμη ένα οικογενειακό «βάρος» του, το οποίο μας άγχωσε. Ο George Clooney αποκάλυψε ότι ελάχιστα έφυγε από το σπίτι του από τον Μάρτιο επειδή ανησυχεί για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ο κορονοϊός στον ασθματικό γιο του.

Ο ηθοποιός του Midnight Sky, είπε ότι αισθάνεται «τυχερός» αυτός και η σύζυγος του, Amal, που έχουν τόσο μεγάλο χώρο στο κτήμα τους στο Λος Άντζελες, επειδή σπάνια έχουν εγκαταλείψει το συγκρότημα φέτος. Ο μικρός γιος τους έχει άσθμα και ο George είπε ότι δεν έχει αποδειχθεί εάν θα υποστεί μακροχρόνιες επιπλοκές εάν προσβληθεί από τον ιό.

Είπε στο περιοδικό Observer: «Ήταν μια κρίσιμη χρονιά για όλους. Ξεκίνησε άσχημα και συνέχισε άσχημα όλο το χρόνο, μέχρι πρόσφατα. Αλλά είμαι πολύ τυχερός. Κατέληξα να έχω μια επιτυχημένη καριέρα και να μένω σε ένα σπίτι με κάποιο χώρο σε αυτό. Μπορούμε να περπατήσουμε έξω».

Ελπίζουμε λοιπόν όλη η οικογένεια να παραμείνει υγιής και να μην κολλήσει τίποτα ο μικρός Alexander.