Η υπερ- συγκλό φωτογράφιση του τελικού θα κρίνει ποιος αξίζει τον τίτλο του GNTM 3

Η υπερ- συγκλό φωτογράφιση του τελικού θα κρίνει ποιος αξίζει τον τίτλο του GNTM 3

Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει!

Κι αν νόμιζες ότι ο τελικός του GNTM 3 θα ήταν παιχνιδάκι, ή ακόμη χειρότερα, συνηθισμένος, έκανες λάθος! Αφού είδαμε τα πάντα σε αυτόν τον κύκλο, ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού και των δοκιμασιών του. Το πρώτο στάδιο πέρασε και προς το τέλος κατευθύνονται οι τρεις καλύτεροι του διαγωνισμού.

Το «δώρο» των τριών μοντέλων είναι το δεύτερο σκέλος, εκείνο της διπλής φωτογράφιση και τα κλικ τους θα γίνουν από τον πλέον ταλαντούχο και καταξιωμένο κριτή τους αλλά και φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό. Καταλαβαίνεις ότι τα στάνταρ ανεβαίνουν και ο φωτογράφος μας σήμερα… δε χαρίζεται!



Στην υπερ- συγκλό, όπως θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά, φωτογράφιση συμμετέχουν και οι κριτές κάτι που ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Άραγε πώς θα βαθμολογήσουν οι κριτές τις επιδόσεις των τριών φιναλίστ; Πρώτο concept, το Red Carpet στο οποίο οι παίκτες θα πλαισιώνονται από τον Καράβα και την Καγιά ενώ στο δεύτερο κλικ τα παιδιά θα βρίσκονται σε μια… μπλε φωτογράφιση, σε ένα party γεμάτο με άγνωστα μοντέλα. Άραγε θα ξεχωρίσουν;





Είναι περιττό να σου πούμε πως ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά σήμερα λάμπουν! Παρασκευή, Ανδρέας και Ηρακλής έχουν την τιμή να βρεθούν στο τελευταίο σετ του διαγωνισμού πλάι τους κι σίγουρα τα αποτελέσματα θα μας εκπλήξουν! Οι κριτές θα κληθούν να βαθμολογήσουν τις επιδόσεις τους και τίποτα δε μοιάζει εύκολο από εδώ και στο εξής! Εν τω μεταξύ πρέπει να τονίσουμε πως τα παιδιά είναι πραγματικά πανέμορφα, βγαλμένοι από ταινία του Hollywood, μια ταινία με πρίγκιπες και πριγκίπισσες.



Δες στη gallery περισσότερα.