H Pippa Middleton έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

H Pippa Middleton έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ

Μόλις δύο 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση πως η Pippa Middleton είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της James Matthews. Δύο χρόνια αφότου έφερε στον κόσμο τον γιο της, τον Arthur, φήμες τη θέλουν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και η οικογένειά της να πετάει από χαρά.

Οι πληροφορίες συγκεκριμένα έρχονται από την Page Six, η οποία επικαλείται πηγές από το στενό περιβάλλον της οικογένειας και αναφέρουν πως όλοι ανυπομονούν και είναι πολύ χαρούμενοι με την είδηση αυτή. Και είναι πράγματι μια τόσο όμορφη είδηση μέσα σε αυτήν τη χρονιά που έχουν συμβεί τόσα άσχημα. Η Kate Mddleton χαίρεται ιδιαίτερα για την αδερφή της, ενώ τα τρία της παιδιά είναι ενθουσιασμένα που θα αποκτήσουν νέο ξαδερφάκι.


https://www.instagram.com/p/CI1rLwSF-Nd

Επίσημη επιβεβαίωση δεν έχει έρθει από την πλευρά των Middletons ή των Matthews, η Pippa όμως απαθανατίστηκε σε έξοδο με τον δίχρονο γιο της λίγες ώρες μετά τις φήμες πως είναι έγκυος ξανά. Η 37χρονη έκανε βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου με τον μικρούλη Arthur, και θα λέγαμε πως έδειχνε ιδιαίτερα λαμπερή και ανανεωμένη.


https://www.instagram.com/p/CI1hsQtqS4N

Με casual look που αποτελούνταν από μαύρο παντελόνι, λευκό ζιβάγκο, αθλητικά παπούτσια και παλτό απόλαυσε τη σύντομη εξόρμηση με τον γιο της, και αν εξαιρέσεις το πλατύ της χαμόγελο, τίποτε άλλο δεν μαρτυρούσε μια πιθανή εγκυμοσύνη.


https://www.instagram.com/p/CI1SToBngMd

Σύντομα πιστεύουμε θα μάθουμε εάν οι φήμες ήταν αληθείς ή όχι. Μέχρι τότε απόλαυσέ τη με τον μικρούλη Arthur.