Kournikova-Iglesias: Mας δείχνουν τα διδυμάκια τους την ημέρα των τρίτων γενεθλίων τους

Kournikova-Iglesias: Mας δείχνουν τα διδυμάκια τους την ημέρα των τρίτων γενεθλίων τους

Κουκλάκια και τα δύο!

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα το μακρινό 2001, όταν συνεργάστηκαν για ένα video clip. Έκτοτε, έγιναν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της διεθνούς showbiz, μιας και βρίσκονταν αμφότεροι στο απόγειο της δόξας τους. Και μπορεί οι paparazzi να τους κυνηγούσαν σε κάθε τους βήμα, εκείνοι φρόντισαν να διαφυλάξουν τη σχέση τους και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναφερόμαστε στους Anna Kournikova και Enrique Iglesias οι οποίοι τη δεκαετία του 2000 υπήρξαν ένα από τα πιο iconic celebrity ζευγάρια. H καταξιωμένη τενίστρια -η οποία αποσύρθηκε το 2007- και ο διάσημος τραγουδιστής, είναι η ζωντανή απόδειξη, ότι όσο διάσημος κι αν είσαι, αν θέλεις να κρατήσεις μία σχέση το καταφέρνεις!

Το 2017 μάλιστα, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς κάτω από άκρα μυστικότητα, η Kournikova, έφερε στον κόσμο τα δίδυμά τους, Nicholas και Lucy, τη γέννηση των οποίων ανακοίνωσαν μετά από αρκετές μέρες μέσω Instagram.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η περήφανη μαμά αποκάλυψε ότι -παλι μέσω Instagram- ότι τα παιδιά της έχουν γενέθλια, μιας και κλείνουν τον τρίτο χρόνο ζωής τους. Για να τους ευχηθεί, ανέβασε από μία φωτογραφία τους, την οποία φυσικά συνόδευσε με καρδούλες.

Εμείς να πούμε ότι και τα δύο είναι κουκλάκια. Να τους ζήσουν!

Δες τη gallery παρακάτω:

Εδώ σου έχουμε το videoclip για το τραγούδι Escape, που ήταν και η αφορμή της γνωριμίας τους. Επίσης είναι μία τέλεια αφορμή να θυμηθούμε τα νιάτα μας!