Τι συμβαίνει με τον Ντάνο και το Survivor; Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα (video)

Τι συμβαίνει με τον Ντάνο και το Survivor; Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα (video)

Τι συμβαίνει με την παρουσίαση του Survivor

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και στη γέννηση των δίδυμων παιδιών του τον Ιούνιο, η θέση του παρουσιαστή παρέμεινε «ορφανή».

Κι ενώ ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, οι συζητήσεις για το έτερο όνομα στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης είναι πολλές και εντατικές. Φαίνεται, λοιπόν, πως το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι και πάλι στο προσκήνιο.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην Φωλιά των Κου-Κου, ο Γιώργος Λιανός αποχαιρέτησε τους ακροατές του στο πρωινό του Σφαίρα 102,2 αλλά ο ΣΚΑΙ δεν έχει ανακοινώσει πως ο Λιανός θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής του Survivor.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, το ρεπορτάζ του Πρωινού του STAR, έχει γίνει τηλεφώνημα από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης στον Ντάνο και αυτή τη φορά ενώ συζητήσεις είχαν γίνει και τον Σεπτέμβριο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο χωρίς να υπάρξει τελικά συμφωνία. Ο Ντάνος επιβεβαίωσε πως υπήρξε το τηλεφώνημα που έχει γίνει χωρίς όμως να ετοιμάζει ο ίδιος βαλίτσες για την Καραϊβική.

Ο Ντάνος, ο πρώτος νικητής του Survivor αγαπάει έτσι κι αλλιώς πολύ το εν λόγω παιχνίδι και στις επτά Ιουλίου, στην επέτειο της νίκης του στο Survivor είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν κάποιες μέρες που μένουν αξέχαστες, χαραγμένες μέσα στην καρδιά μας. Για μένα η σημερινή μέρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. ΑΞΕΧΑΣΤΗ»!!