Συγνώμη είδαμε καλά; Η Πριγκίπισσα άλλαξε look και είναι αγνώριστη

Συγνώμη είδαμε καλά; Η Πριγκίπισσα άλλαξε look και είναι αγνώριστη

Tα Παλάτια ανά τον κόσμο το επιτρέπουν αυτό;

Σε περίπτωση που είσαι φανατική αναγνώστρια του Queen.gr σίγουρα έχεις εντρυφήσει στα έθιμα και τις συνήθειες των Royals, μιας και για να είμαστε ειλικρινείς, τα νεαρότερα μέλη τους, είναι άκρως λαοφιλή.

Και αφού έχουμε μάθει τα πάντα γύρω από την Kate Middleton αλλά και την επαναστάτρια Meghan Markle-τι πρέπει να φοράνε, και τι όχι, τι πρέπει να τρώνε μέχρι ακόμα και τι να λένε- έρχεται μία άλλη πριγκίπισσα να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε και να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Charlene του Moνακό λοιπόν, η ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα, σύζυγος του Albert και μητέρα δύο υπέροχων δίδυμων παιδιών, του Jacques και της Gabriella, εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση ενόψει Χριστουγέννων, με… ξυρισμένο κεφάλι!!! Όχι όλο, αλλά το μισό, σαν εκείνο το look που είχε λανσάρει πριν χρόνια η Άννα Βίσση -παντού πρωτοπόρος η Αννούλα μας-.

Όχι ότι δεν της πήγαινε, διότι είναι ένα ωραίο κούρεμα και η Charlene μία ωραία γυναίκα, απλά αναρωτιόμαστε αν εκεί στο Monaco τα επιτρέπουν όλα αυτά, μιας και αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο η Middleton, η Ελισάβετ θα την είχε κυνηγήσει με κάποιο σπαθί των προγόνων της.

Πάντως, σε περίπτωση που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κάποιοι Παλάτι ως κατοικία, σίγουρα θα ήταν αυτό του Monaco. Aφενός εκεί έχει ζήσει η Grace Kelly, και αφετέρου θα βάφαμε πράσινα τα μαλλιά μας και θα τους περνούσαμε αδιάφορες!

Υπέροχο.


https://www.instagram.com/p/CI3Yl9TlUmw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading