Britney Spears: Η αποκάλυψη από τον πατέρα της που μας ξάφνιασε

Britney Spears: Η αποκάλυψη από τον πατέρα της που μας ξάφνιασε

Να κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη

Η Britney Spears ήταν, είναι και θα παραμείνει for ever ένα από τα αγαπημένα μας pop είδωλα από την δεκαετία των 00’s. Η βασίλισσα της pop μας χάρισε μοναδικά τραγούδια τα οποία ακούμε ακόμη και σήμερα και μας φαίνεται πραγματικά απίστευτο το πως έχουν περάσει έτσι 20 χρόνια. Η Britney πέρασε πολλές δυσκολίες στη ζωή της, όμως κατάφερε να ανταπεξέλθει και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Sam Asghari και όπως βλέπουμε και από τα social media της περνάει πολύ καλά μαζί του. Ωστόσο σε ότι αφορά την οικογένειά της βιώνει ακόμη κάποιες δυσκολίες. Μάλιστα ο πατέρας της, Jamie Spears αποκάλυψε πως έχει να μιλήσει με την κόρη του τέσσερις ολόκληρους μήνες.

Ο Jamie Spears λέει ότι αυτός και η κόρη του, η pop star Britney Spears, δεν έχουν μιλήσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης μάχης των οικονομικών τους. Ο 68χρονος δήλωσε στο CNN ότι πιστεύει ότι η αποξένωσή τους οφείλεται στο σχέδιο του δικηγόρου της τραγουδίστριας που υπερασπίστηκε τον ρόλο του στον έλεγχο των οικονομικών της.

«Αγαπώ την κόρη μου και μου λείπει πάρα πολύ», είπε για την 39χρονη Britney. «Όταν ένα μέλος της οικογένειας χρειάζεται ειδική φροντίδα και προστασία, οι οικογένειες πρέπει να εντείνουν, όπως έχω κάνει κι εγώ για τα τελευταία 12 και πλέον χρόνια, για να προστατέψω και να συνεχίσω να αγαπάω τη Britney χωρίς όρους. Έχω και θα συνεχίσω να παρέχω ακλόνητη αγάπη και σκληρή προστασία εναντίον εκείνων με αυτοεξυπηρετούμενα συμφέροντα και εκείνων που επιδιώκουν να βλάψουν εκείνη ή την οικογένειά μου».

Ο πληρεξούσιος της Britney, Samuel D. Ingham III, ισχυρίστηκε σε ακρόαση τον περασμένο μήνα ότι η τραγουδίστρια είχε αρχίσει να «φοβάται» τον πατέρα της και ήθελε να τον απομακρύνει από την εξ ολοκλήρου συντήρηση της περιουσίας της, αφού φέρεται να προσέλαβε ένα νέο διευθυντής χωρίς να την συμβουλευτεί.

Αν και ένας δικαστής αρνήθηκε να απομακρύνει τον Jamie από το ρόλο του, συμφώνησε να επιβεβαιώσει το ρόλο της εταιρείας Bessemer Trust ως συντηρητή κατόπιν αιτήματος της star. H δικηγόρος του Jamie, Vivian Lee Thoreen, ισχυρίστηκε ότι η σχέση Jamie-Britney ήταν καλή πριν από τη συμμετοχή του Ingham.