Πόλεμος ανάμεσα στη χήρα του Kobe Bryant και τη μητέρα της: Η μήνυση και η απάντηση

Πόλεμος ανάμεσα στη χήρα του Kobe Bryant και τη μητέρα της: Η μήνυση και η απάντηση

Μάνα και κόρη θα φτάσουν στο δικαστήριο

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Vanessa Bryant είχε έρθει και πάλι στο κέντρο της επικαιρότητας, οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της Kobe και της κόρης τους Gianna μιας και η ίδια η μητέρα της, εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες εναντίον της σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα της 38χρονης είχε απoκαλύψει στην κάμερα πως η ίδια η κόρη της, την πέταξε έξω από το σπίτι της μετά τον θάνατο του γαμπρού της.

«Μου είπε ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι και να δώσω πίσω το αμάξι γιατί το χρειάζεται», είχε τότε πει η Sofia Urbieta Laine, που σχεδόν έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα του γαμπρού της και της εγγονής της, επιτίθεται στην κόρη της με μια μακροσκελή μήνυση.

Η Bryant στη νέα της μήνυση δεν έκανε πίσω και κατηγόρησε ανοιχτά τη μητέρα της για οικονομικό εκβιασμό. Η Laine υποστηρίζει πως δούλεψε για 18 χρόνια στην κόρη της ως νταντά των παιδιών της, έκανε υπερωρίες και ποτέ δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ ως μισθό.

Η μαμά της Bryant τόνισε πως ο γαμπρός της, της είχε υποσχεθεί πως θα την εξασφαλίσει οικονομικά για όλη της την ζωή και τονίζει:



«Δυστυχώς, η υπόσχεση του Kobe δεν μπορεί να τηρηθεί μιας και έχει πεθάνει και η Vanessa προσπαθεί να πάρει πίσω κάθε υπόσχεση του συζύγου της», τονίζει στη μήνυση 48 σελίδων η μαμά της Bryant.

Η χήρα πάντως δεν κάνει πίσω και σε δήλωσή της απάντησε πως η 68χρονη μητέρα της την εκβιάζει ενώ καταλήγει πως στήριξε η ίδια και ο σύζυγός της την μητέρα της για 20 χρόνια οικονομικά και πως της επέτρεψαν να ζει σε μία από τις κατοικίες που έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν για πάνω από 20 χρόνια.

«Ήταν η γιαγιά των παιδιών μας και μας στήριξε κατόπιν δικής μου χάρης. Τώρα θέλει να την αποζημιώσω για 96 δολάρια την ώρα για τις 12 ώρες την ημέρα που υποτίθεται πως δούλευε στο σπίτι μας τα τελευταία 18 χρόνια. Στην πραγματικότητα, απλά έκανε πρόσεχε τις δύο μεγάλες μου κόρες όταν ήταν νήπια. Νωρίτερα φέτος κι ενώ έψαχνα ένα σπίτι για εκείνη, την είδα να βγαίνει στην τηλεόραση και να κάνει ψευδείς κατηγορίες για μένα ενώ έμενε δωρεάν σε διαμέρισμα που της είχα παραχωρήσει»