Η νικήτρια του GNTM ανέβασε την πρώτη φωτό με το μωράκι της

Η νικήτρια του GNTM ανέβασε την πρώτη φωτό με το μωράκι της

Πόσο όμορφη εικόνα

Τη γνωρίσαμε τη σεζόν 2010-2011 (ναι δέκα χρόνια πριν) μέσα από τη δεύτερη σεζόν του τότε Next Top Model. Είχε ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, η πορεία της στο παιχνίδι ήταν λαμπρή και φυσικά κατάφερε να πάρει τον τίτλο του πιο όμορφου μοντέλου. Στις 18 Οκτώβρη ανακοίνωσε με μια φωτογραφία της στο Instagram την προχωρημένη πια εγκυμοσύνη της, και λίγες ημέρες αργότερα, μας αποκάλυψε πως γέννησε.

Η Σιντορέλα Τόλη, είναι εδώ και σχεδόν δύο μήνες μανούλα και είμαστε σίγουρες πως βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Απέκτησε με τον σύζυγό της μια κορούλα και η πρώτη φωτογραφία που είχε ανεβάσει λίγες ώρες μετά τη γέννα πραγματικά μας άρεσε τόσο πολύ. Η 27χρονη καλλονή είχε την κορούλα της αγκαλιά και τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «το φως της ζωής μου».

Πριν από δύο 24ωρα περίπου η Σιντορέλα ανέβασε μια καινούργια φωτογραφία με την κορούλα της, από τις πρώτες βόλτες τους. Όπως αντιλαμβανόμαστε από το background της φωτογραφίας, η μετακίνηση 6 της όμορφης μαμάς με την κόρη της έλαβε χώρα στη μαρίνα Φλοίσβου, και η φωτό που μας χάρισαν ήταν υπέροχη.

Μπορεί να μην βλέπουμε τη μικρούλα που είναι μέσα στο καρότσι της, είδαμε όμως την πανέμορφη και υπέρκομψη νέα μανούλα, η οποία δείχνει να έχει ξαναβρεί τη φόρμα της μετά την εγκυμοσύνη.

Δες την όμορφη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.