Η κολλητή της Meghan Markle είναι έγκυος και μας έδειξε την κοιλίτσα της

Η κολλητή της Meghan Markle είναι έγκυος και μας έδειξε την κοιλίτσα της

Νέος μέλος στην ευρύτερη "οικογένεια" της Meghan Markle

Υπήρχαν φήμες εδώ και αρκετό καιρό, μήνες για την ακρίβεια, πως η κολλητή της Meghan Markle είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον εδώ κι έναν χρόνο σύζυγό της, David Foster. Από το 2017 είναι μαζί το διάσημο ζευγάρι, και μας απέδειξαν πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, αφού όχι μόνο παντρεύτηκαν (το 2019) αλλά περιμένουν και μωρό.

Τι και αν τους χωρίζουν 35 ολόκληρα χρόνια; Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο και αγνοώντας τις κακές γλώσσες φροντίζουν να μα ς το υπενθυμίζουν όταν μπορούν. Η Katharine McPhee πριν από περίπου δύο εικοσιτετράωρα επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν έγκυος, και μάλιστα ανέβασε στο Instagram account της και φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Φαίνεται πως ο Archie Mountbatten-Windsor πρόκειται να αποκτήσει νέο «συμπαίκτη» σύντομα, καθώς η καλύτερη φίλη της δούκισσας του Sussex, Katharine McPhee περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο της David Foster (πρώην σύζυγο της Yolanda Hadid). Το ζευγάρι επιβεβαίωσε αρχικά τα νέα τον Οκτώβριο, αλλά μοιράστηκε την πρώτη εικόνα προχθές με την ηθοποιό να ποζάρει με μπλε παλτό. Ο σύζυγός της σχολίασε: «Η πιο εκπληκτική και όμορφη γυναίκα μου!».

Είναι το πρώτο παιδί για το ζευγάρι, αν και ο 71χρονος έχει πέντε κόρες από προηγούμενες σχέσεις. Ήταν επίσης πατριός των Gigi, Bella και Anwar Hadid, καθώς και Brody και Brandon Jenner, τα αδέλφια των Kylie και Kendall Jenner. Πω, πω μπερδευτήκαμε!

Τα δύο ζευγάρια είναι φίλοι εδώ και αρκετό καιρό, με την McPhee να γνωρίζει τη δούκισσα από το γυμνάσιο. Οι δύο ήταν σαφώς προορισμένες για το Hollywood, με την Katharine να μοιράζεται σε μια ανάρτηση στο Instagram πέρυσι: «Η Meghan και εγώ κάναμε μιούζικαλ μαζί ως παιδιά. Μεγάλωσε για να γίνει η δούκισσα του Sussex και μεγάλωσα για να πρωταγωνιστώ στο West End, τόσο ίδια ζωή αν με ρωτήσεις».



Όταν το βασιλικό ζεύγος μετακόμισε στις ΗΠΑ μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, οι McPhee και Foster ήταν στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν (σύμφωνα με πληροφορίες, τους βοήθησαν να βρουν το προσωρινό σπίτι τους στον Καναδά). Έχει επίσης ισχυριστεί ότι ο παραγωγός του Hollywood ήταν επίσης υπεύθυνος για τη μεσολάβηση της συμφωνίας του ζευγαριού με το Netflix, αξίας 112 εκατομμυρίων λιρών.

Όπως αντιλαμβάνεσαι η Meghan και ο Harry μόνο χαρά αισθάνονται για την Katharine και τον σύζυγό της, όπως και ο Archie που σύντομα θα αποκτήσει ακόμη μια καινούργια παρέα.

Δες τη φωτό της Katharine στη gallery που ακολουθεί.