Έχεις δει την κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου; Είναι πραγματικά ολόιδιες

Έχεις δει την κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου; Είναι πραγματικά ολόιδιες

Δεν υπάρχει η ομοιότητά τους

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μία από τις γοητευτικές και όμορφες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Τον τελευταίο χρόνο την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Μυρσίνης, στις Άγριες Μέλισσες, και αν παρακολουθείς τη σειρά, τότε θα ξέρεις και πόσο φανταστική ηθοποιός είναι. Η Κατερίνα ωστόσο, εκτός από εκπληκτική ηθοποιός είναι και μαμά τριών παιδιών. Έχει δύο κόρες από τον πρώτο γάμο της, τη Φλώρα και τη Μαρκέλλα, ενώ από τον δεύτερο γάμο της έχει αποκτήσει έναν γιο τον Διόνυσο.

Έχει τύχει όμως να δεις κάποιο από τα παιδιά της; Η αλήθεια είναι πως και η ίδια δεν ανεβάζει φωτογραφίες τους, ωστόσο σε μία ανάρτηση που έκανε στη γιορτή της μητέρας στο δικό της Instagram account την είδαμε να ποζάρει με την 27χρονη κόρη της, Μαρκέλλα και πάθαμε σοκ.

Η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι απίστευτα τρομερή και η έκφραση «μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό» δεν θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα πιστεύουμε. Η νεαρή Μαρκέλλα είναι σωσίας της πανέμορφης μαμάς της και δεν υπάρχει ούτε μια δόση υπερβολής σε όσα σου γράφουμε.

Ίδια μάτια, ίδια ζυγωματικά, ίδιο χαμόγελο, ίδια χρώματα, όλα ίδια. Εύκολα την έβλεπες κι έλεγες πως είναι η ίδια η Κατερίνα Διδασκάλου στα 27 της.

Δες την ανάρτησή της παρακάτω και θα καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα σου μιλάμε.


https://www.instagram.com/p/B__5gQkFVOo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading