Η Άννα Βίσση έχει γενέθλια και η Σοφία Καρβέλα την αποθέωσε στο Instagram

Η Άννα Βίσση έχει γενέθλια και η Σοφία Καρβέλα την αποθέωσε στο Instagram

Η τραγουδίστρια έγινε 63 ετών

Η σημερινή Κυριακή είναι λίγο διαφορετική για δύο λόγους. Αφενός μας φέρνει μια ανάσα από τα Χριστούγεννα, έμειναν μόλις πέντε ημέρες, αφετέρου σήμερα έχει τα γενέθλιά της η Άννα Βίσση, και όπως καταλαβαίνεις έχουμε κάθε λόγο να τη «γιορτάζουμε». Βέβαια το επίσημο αυτό καθήκον έχει η οικογένεια της, και την αρχή έκανε η Σοφία Καρβέλα στο Instagram.

Η Άννα Βίσση είναι μία από τις top και πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου, και θα είναι ψέμα μεγάλο αν μας πεις πως δεν έχεις έστω μια φορά βραδιά Βίσση στο σπίτι σου ή δεν έχεις πάει έστω μια φορά να τη δεις από κοντά (όταν ακόμη βγαίναμε).

Η Αννούλα της καρδιάς μας γίνεται σήμερα 63 ετών, και είναι τρομερό το πόσο όμορφη, κορμάρα και φωνάρα παραμένει μέχρι και σήμερα. Η Σοφία Καρβέλα ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μαμά της, με 8 διαφορετικές φωτογραφίες, αποθεώνοντάς τη, με ένα και μόνο μήνυμα όμως.

«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο που λατρεύω και θαυμάζω πάρα πολύ. Είμαι υπερήφανη που σε βλέπω να μεγαλώνεις, κάθε καταραμένο χρόνο... Πιο δυνατή (έλα Covid) και πιο σκληρή και δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν, αλλά και πιο hot;», έγραφε στο caption που συνόδευε τις φωτογραφίες της, με την Άννα Βίσση να απαντά: «Θεέ μου δεν είχα ιδέα!».

Η Σοφία απάντησε ξανά στη μητέρα της γράφοντάς της: «Δεν είχες ιδέα για ποιο πράγμα; Ότι γίνεσαι όλο και πιο hot ή ότι όταν δεν είμαι απασχολημένη με το να σε βασανίζω, απλά έχω εμμονή μαζί σου;».

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες, αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν.