Η Meghan Markle έκανε βόλτα στο Beverly Hills με τον Harry και όλοι μιλούν για εγκυμοσύνη

Η Meghan Markle έκανε βόλτα στο Beverly Hills με τον Harry και όλοι μιλούν για εγκυμοσύνη

Μήπως αυτό που βλέπουμε είναι κοιλίτσα;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη συγκινητική εξομολόγηση της Meghan Markle στο περιοδικό Time, όπου και αποκάλυψε την αποβολή που είχε μέσα στον Ιούλιο.

Η Meghan από τότε μέχρι σήμερα είχε αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τη βλέπαμε κυρίως σε βίντεο και zoom calls ενώ ακόμα κι όταν έκανε εμφανίσεις, ήταν με φαρδιά παλτό.

Μόλις χτες, λοιπόν και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six, η 39χρονη και ο 36χρονος πρίγκιπας έκαναν μια έξοδο με μάσκες, καπέλο και σκούφο στο Beverly Hills. Η Markle έβαλε μεν ένα φαρδύ μπουφάν αλλά η μπλούζα που προτίμησε άφηνε να φανεί μια υποψία φουσκωμένης κοιλίτσας.

Έχουν περάσει ήδη πέντε μήνες από την αποβολή της Markle διαδικασία την οποία η ίδια χαρακτήρισε αβάσταχτη.

«Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει πως κουβαλάς έναν σχεδόν αβάσταχτο πόνο, που τον βιώνουν πολλοί αλλά λίγοι μιλούν γι΄αυτόν», είχε τονίσει η 39χρονη δούκισσα.



Κι ενώ οι Sussexes ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα στο Montecito της Καλιφόρνια, η βόλτα αυτή ήταν στο πλαίσιο αγορών για τις γιορτές.
Οι εβδομάδες αυτές ήταν αρκετά γεμάτες μιας και ο Harry με τη Meghan, ανακοίνωσαν τη συμφωνία με το Spotify, τρέχει η συμφωνία με το Νetflix και στα σκαριά είναι και η συνεργασία με την World Kitchen.


https://www.instagram.com/p/CJEzML4lnje


https://www.instagram.com/p/CJEt7-xH-z7