Καγιά και Παπαγεωργίου συναντήθηκαν στο Madwalk: Όλο το παρασκήνιο

Καγιά και Παπαγεωργίου συναντήθηκαν στο Madwalk: Όλο το παρασκήνιο

Τα γυρίσματα του φετινού Madwalk συνεχίζονται και στην πασαρέλα της Σήλιας Κριθαριώτη, ήταν γραφτό να συναντηθεί η παρουσιάστρια του σόου που παντρεύει τη μουσική με τη μόδα, Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία και περπάτησε στην πασαρέλα της σχεδιάστριας.

Οι δύο γυναίκες που μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας από το GNTM ανταλλάσουν εκατέρωθεν ατάκες, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά και το παρασκήνιο είναι μεγάλο.
Στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Βίκυ τόνισε πως δεν επιθυμεί να αναφερθεί ξανά στην Ηλιάνα:

«Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα δύο παιδιών και εν δυνάμει άλλων δύο, δεν έχει υπάρξει στα χρόνια αυτά κάποιος να πει ότι έχει κόντρα μαζί μου. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τις δύο αυτές κυρίες ξανά», μιλώντας για την Ηλιάνα Παπαεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.



Όσο για το παρασκήνιο, όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου, η Ηλιάνα περπάτησε στην πασαρέλα της Σήλιας Κριθαριώτη. Εκείνη την ώρα έφευγε η Βίκυ Καγιά για να αλλάξει ρούχα. Η Καγιά έκανε την πρώτη κίνηση και έδωσε το χέρι της στην Ηλιάνα και την χαιρέτησε ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, η Ηλιάνα απλά κατέβασε το κεφάλι.
Βέβαια, η Ηλιάνα ουσιαστικά διέψευσε τη συνάντηση τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν είναι εδώ η Βίκυ, τα γυρίσματα γίνονται χωριστά, εγώ έχω πάντα έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα για όλους. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και ό,τι επιθυμεί η καρδούλα του, εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους Έλληνες σχεδιαστές».