Άσχημα νέα για την Amber Heard: Σχεδιάζουν την απόλυσή της από το Aquaman;

Άσχημα νέα για την Amber Heard: Σχεδιάζουν την απόλυσή της από το Aquaman;

Δικαίωση για τον Johnny Depp; 

Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σίγουρα αμφιλεγόμενα πρόσωπα του 2020, το οποίο ενεπλάκη σε μία από τις πιο περίεργες και επίσης ενδιαφέρουσες υποθέσεις της χρονιάς. Και πώς άλλωστε να μην είναι ενδιαφέρουσα μία υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται ένας από τους μεγαλύτερους stars παγκοσμίως, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται για ξυλοδαρμό.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Amber Heard και Johnny Depp, και στην περιβόητη δίκη, την οποία ως γνωστόν ο Johnny έχασε. Έκτοτε, ξεκίνησε η επαγγελματική του κατρακύλα, μιας και απολύθηκε από όλα τα κινηματογραφικά του projects, με τους θαυμαστές του φυσικά να δηλώνουν την αντίθεσή τους στην αντιμετώπιση αυτή. Παράλληλα όμως, ετοιμάζεται και η ταινία Aquaman 2, στην οποία πρωταγωνιστεί η Amber Heard, η συμμετοχή της οποίας έχει εξοργίσει το team Johnny, το οποίο και έχει ζητήσει, μαζεύοντας υπογραφές, την απομάκρυνσή της.

Αίτημα που αρχικά απορρίφθηκε, όπως μάλλον ήταν το λογικό, καθώς η παραγωγή θεώρησε σωστό να μην κάνει απολύτως καμία αλλαγή. Παρόλα αυτά, σήμερα μαθαίνουμε μία νέα τροπή των πραγμάτων η οποία θα ικανοποιήσει τους πληγωμένους φανς του Depp αλλά και τον ίδιο τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή του «Aquaman 2» σχεδιάζει να συστήσει στο κοινό ακόμη μία κεντρική ηρωίδα, ώστε ο ρόλος της Heard σιγά σιγά να παραγκωνιστεί και κάπως έτσι να της μειωθούν τα λεπτά συμμετοχής της στην ταινία.

Όπως μάλιστα διευκρινίζεται, η απόλυσή της ίσως να μην είναι ακόμα εφικτή, αλλά η… υποτίμηση της δουλειάς της μόλις ξεκίνησε! Να θυμίσουμε μάλιστα, ότι και ο ίδιος ο Johnny είχε ζητήσει την απομάκρυνση της πρώην του, μέσω της αδερφής του η οποία είναι παραγωγός στο Hollywood.

Δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε με αυτό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας ρώτησε και κανείς!