Στη Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes ο Archie κλέβει την παράσταση

Στη Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes ο Archie κλέβει την παράσταση

Και σίγουρα κάποιον σου θυμίζει

Είναι η πρώτη χρονιά για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle που περνούν τα Χριστούγεννα, χωρίς τους τίτλους, τα προνόμια και τα αξιώματα που έχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απόφασή τους και την ανακοίνωσή της, και για να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε πόσο πολύ μας έχει λείψει να τους βλέπουμε έκαναν αυτό που όλοι περιμέναμε με αγωνία.

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν να κυκλοφορούν τις οικογενειακές χριστουγεννιάτικες κάρτες, με αυτή των Cambridges να είναι η πρώτη που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Φυσικά μόλις την είδαμε ένα πράγμα σκεφτήκαμε όλοι μας μόνο, αν φέτος θα δούμε αντίστοιχη κάρτα από τον Harry και τη Meghan τώρα που δεν έχουν το δικό τους Instagram account.

Και δεν μας απογοήτευσαν. Εχθές αργά το βράδυ κυκλοφόρησε η κάρτα τους, και απλά τρελαθήκαμε από τη χαρά μας. Τη φωτογραφία δημοσιοποίησε ο οργανισμός The Mayhew που πατρονάρει η Meghan Markle, την οποία φυσικά έστειλαν οι ίδιοι για καλές γιορτές. Η ανακοίνωση του οργανισμού έγραφε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε υπέροχες χριστουγεννιάτικες ευχές από την προστάτιδά μας δούκισσα του Sussex, η οποία έκανε και μια προσωπική δωρεά, βοηθώντας τα σκυλάκια, τα γατάκια και την κοινότητά μας. Από όλους εμάς στο Mayhew, σας ευχαριστούμε και Καλά Χριστούγεννα».

Η φωτογραφία τους τοποθετείται στον κήπο του σπιτιού τους σε ένα σπιτάκι στολισμένο, με τον Harry να κρατά τον υπερχαρούμενο Archie Harrison Mountbatten Windsor, τη Meghan και τα δύο τους σκυλιά. Ο εκπρόσωπος του Sussexes είπε: «Η αρχική φωτογραφία της οικογένειας τραβήχτηκε στο σπίτι τους νωρίτερα αυτόν τον μήνα από τη μητέρα της δούκισσας. Το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, συμπεριλαμβανομένων των σπιτικών διακοσμήσεων και άλλων στολιδιών, επιλέχτηκε από τον Archie και το δέντρο θα αναφυτευτεί μετά τις διακοπές».

Η φωτογραφία τους μετατράπηκε σε μορφή σκίτσου, σαν κάποιος να τους ζωγράφισε κι εκεί ο Archie μας θύμισε ξεκάθαρα τον μπαμπά του στην παιδική του ηλικία. Το χρώμα των μαλλιών τους πάντως ολόιδιο έτσι;

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.