Τα φετινά Χριστούγεννα για την Ελένη Μενεγάκη θα είναι εντελώς διαφορετικά και υπάρχει λόγος

Τα φετινά Χριστούγεννα για την Ελένη Μενεγάκη θα είναι εντελώς διαφορετικά και υπάρχει λόγος

Μετά από πολλά χρόνια κάτι αλλάζει για την οικογένεια της Μενεγάκη.

Νομίζουμε πως το 2020 θα μείνει ως χρονιά στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη για πολλούς λόγους. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν σε παγκόσμια επίπεδο λόγω της πανδημίας, η παρουσιάστρια αποφάσισε μέσα σε αυτή τη χρονιά να πατήσει το pause στην επαγγελματική της πορεία. Μετά από δεκάδες χρόνια μπροστά στις κάμερες, αποφάσισε να πει ένα προσωρινό αντίο και να αποσυρθεί. Για όσο.

Τον Ιούλιο αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και εξήγησε πως ίσως κάποια στιγμή επιστρέψει. Χωρίς να αναλύσει το πώς και το πότε.

Και τι αλλάζει για εκείνη φέτος τις γιορτές; Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για εκείνη και την οικογένειά της;

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η παρουσιάστρια είχε μία αγαπημένη συνήθεια. Γέμιζε τις βαλίτσες της με καλοκαιρινά ρούχα, μαγνητοσκοπούσε τις εορταστικές της εκπομπές και απογειωνόταν για εξωτικούς προορισμούς.

Αγαπημένος προορισμός ήταν οι Μαλδίβες για την Ελένη εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, πλέον πόσταρε και φωτογραφίες στα social media με τα αγαπημένα της πρόσωπα δίπλα σε χριστουγεννιάτικα δέντρα αλλά και με μαγιό.

Φέτος, η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της αλλά και τα παιδιά μένουν... Αθήνα!