Διάσημη ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Διάσημη ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Δύο φορές σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή της

H πανδημία έχει φέρει τους πάντες στα όριά τους. Αυτό συνέβη και με μια διάσημη και αγαπημένη ηθοποιό, η οποία εξομολογήθηκε πως μέσα στην καραντίνα, σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές:

«Αυτή η πανδημία ήταν δύσκολη για όλους και είχα μια στιγμή, σκοτεινή, ήμουν σε ένα σκοτεινό σημείο. Για κάποιες ημέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν με ένοιαζε, δεν ήμουν εγώ και ξεκίνησα να σκέφτομαι να βάλω τέλος σε αυτό. Δύο νύχτες στη σειρά το σκεφτόμουν, έχω ένα όπλο στην κατοχή μου για ασφάλεια. Αν μπορούσα να πάω μέσα και να τελειώσω τα πάντα, σκεφτόμουν. Κι ύστερα σκεφτόμουν τον γιο μου, Marchell, ό,τι έχει μεγαλώσει και θα το ξεπεράσει», είπε η ηθοποιός στο Facebook.

Η ηθοποιός θυμήθηκε πως όλοι της φώναζαν κι εκείνη δεν απαντούσε ενώ εξήγησε πως τελικά μίλησε σε έναν φίλο της και ένιωθε ντροπή για όλο αυτό.
«Φοβόμουν να μιλήσω, φοβόμουν μην με περάσουν για τρελή, οπότε μια μέρα μίλησα για τη σκέψη μου να αυτοκτονήσω, να μην είναι πια εδώ». Η ηθοποιός χώρισε τελικά τον Οκτώβριο από τον αρραβωνιαστικό της Kelvin Hayden.

Μιλάμε για την Taraji P. Henson της σειράς Empire που παρ' ότι φαίνεται πολύ ισχυρή και δυναμική, ο κορονοϊός την τσάκισε.