H Άννα Βίσση έκανε story να τραγουδά Βανδή και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα γίνει το 2020

H Άννα Βίσση έκανε story να τραγουδά Βανδή και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα γίνει το 2020

Και την έκανε και tag

25 Δεκεμβρίου σήμερα και όσο και αν δεν το πιστεύεις έχουμε Χριστούγεννα. Μπορεί να πίστεψες για μια στιγμή πώς όλα όσα μας συνέβαιναν ήταν ψέμα όμως όχι. Φέτος διανύουμε τα πιο weirdo Χριστούγεννα και ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη χρονιά σαν το 2020. Και αν, λέμε αν τυχόν αναρωτιόσουν τι άλλο θα δεις ακόμη μέχρι να βγει ο χρόνος σου έχουμε και γι΄ αυτό την απάντηση.

Θυμάσαι που πριν μία-δύο εβδομάδες σου είπαμε πως στον τελικό του J2Us θα εμφανιστεί η Άννα Βίσση; Θυμάσαι. Και θυμάσαι και που δυο μέρες πριν σου είπαμε πως οι δύο stars (aka Βίσση-Βανδή) έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram; Ε, αυτό που συνέβη τώρα ίσως να μην το πιστέψεις.



Η Άννα Βίσση λίγες ώρες πριν την εμφάνιση της με τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2Us ανέβασε στο Instagram account της stories, στα οποία τραγουδάει με την κόρη της Σοφία Καρβέλα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή. Τι νόμιζες πως αυτό ήταν μόνο; Όχι βέβαια. Η Άννα Βίσση έκανε tag τη Δέσποινα στα stories της και η Δέσποινα απάντησε με repost στο δικό της account το βίντεο αυτό.



Κατά τα άλλα όλα καλά. 2020 αργείς να φύγεις; Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσεις ακόμη.