Δέσποινα Βανδή: Το κατακόκκινο φόρεμα και τα posts που ενθουσίασαν το Insta

Δέσποινα Βανδή: Το κατακόκκινο φόρεμα και τα posts που ενθουσίασαν το Insta

Πρόκειται για μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της.

Η Δέσποινα Βανδή έχει τον τρόπο της να καταπλήσσει τα πλήθη. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες σταρ της χώρας μας και η πορεία της στη showbiz μπορεί να μιλήσει από μόνη της. Εδώ και πολλά χρόνια είναι τραγουδίστρια στα πιο διάσημα μαγαζιά της Ελλάδας, εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και πλέον έχει αναλάβει και τη θέση του κριτή ακριβώς λόγω αυτής της μεγάλης της εμπειρίας.

Ένας λόγος, λοιπόν, που παρακολουθούμε το Just the Two of Us είναι και οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις της τραγουδίστριας που καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει με τα ρούχα, το styling και τις beauty λεπτομέρειες που επιλέγει.

Χτες το βράδυ, τόσο η ίδια όσο και η makeup artist της, Βάσω Νακοπούλου, έκαναν από ένα post με την εμφάνισή της με ένα σούπερ σέξι, κατακόκκινο φόρεμα, υπενθυμίζοντας τον σημερινό τελικό του σόου και αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό. Η τραγουδίστρια πάντα είναι πολύ όμορφη και περιποιημένη, ωστόσο, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που βρίσκονται στην παρακάτω gallery, εδώ αποφάσισε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Το βίντεο της Βανδή έχει ξεπεράσει τα 87 χιλιάδες views, ενώ η photo της makeup artist μετράει πάνω από δύο χιλιάδες likes.