Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου του

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου του

Το μήνυμα του Υπουργού Υγείας για το νέο μέλος της οικογένειας του

Το 2020 έφερε στη Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια το πιο όμορφο δώρο. Εχθές ανήμερα των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, πρώτο με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια, και τόσο εκείνη όσο και ο υπουργός Υγείας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και το 2020 ολοκλήρωσε τον κύκλο του για το ζευγάρι με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ήταν κάπου στα τέλη Αυγούστου όταν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη και τον ερχομό του νέου μέλους. Μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά και χαμογελαστούς και το caption να αναφέρει τα παρακάτω έκαναν γνωστή την είδηση: «Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou. Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Κρατούσε το χέρι της συζύγου του και το caption ανέφερε: «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια!
Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

Δες στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα. Να τους ζήσει μικρούλης!