Έχεις δει την Υβόννη Μπόσνιακ σε παιδική ηλικία; Θα τη λατρέψεις

Έχεις δει την Υβόννη Μπόσνιακ σε παιδική ηλικία; Θα τη λατρέψεις

Τη φανταζόσουν πιο χαριτωμένη από αυτό;

Την Υβόννη Μπόσνιακ την ξέρεις, την αγαπάς, και την έχεις αγαπήσει ακόμη περισσότερο μέσα από το Instagram account της. Τους μήνες της πρώτης καραντίνας μάλιστα μας χάρισε τις καλύτερες συνταγές της ever και είναι αλήθεια πως δεν θα ξεχάσουμε έτσι εύκολα τα cinnamon rolls της και τα ψωμάκια της. Η Υβόννη είναι μία από τις παρουσίες της ελληνικής showbiz που ενώ είναι τόσο γνωστή τόσο στον χώρο της μόδας, όσο και στη showbiz σαν σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, είναι συνάμα τόσο σεμνή και χαμηλών τόνων άνθρωπος, που μας κάνει να τη συμπαθούμε ακόμη περισσότερο.

Και το Σαββατοκύριακο αυτό τη λατρέψαμε λιγάκι παραπάνω γιατί αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι με τους followers της στο Instagram. Δεν ήταν q&a, αλλά ζήτησε από τους fans της να της πουν μία φωτογραφία δική της που θα ήθελαν να δουν. Και δεν είχαμε τίποτα καλύτερο από το να χαζεύουμε τις φωτογραφίες της.

Και δεν είδαμε λίγες. Μία από αυτές που μας άρεσε πολύ ήταν μία αδημοσίευτη από την εγκυμοσύνη της, την οποία είχε απαθανατίσει ο Δημήτρης Σκουλός, όπως είδαμε στο story της. Ωστόσο ξεκάθαρα οι αγαπημένες μας ήταν αυτές στις οποίες μας έδειξε τον εαυτό της σε παιδική αλλά και εφηβική ηλικία, και αλήθεια τη λατρέψαμε.

Η μικρή Υβόννη δεν μοιάζει καθόλου με την τωρινή, είναι όμως ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και τόσο χαριτωμένη που πραγματικά μας ενθουσίασε όλο αυτό που είδαμε. Ίσως με αυτές τις φωτογραφίες να παίρνουμε και μια ιδέα για το πώς μπορεί να είναι η κόρη της η Ελένη. Μοιάζει όμως στη μαμά ή τον μπαμπά της;

Όπως και να ‘χει η Υβόννη μας έφτιαξε τη μέρα με τις παιδικές φωτογραφίες της, και σίγουρα θα τις θυμόμαστε για καιρό. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να τη δεις κι εσύ.