Οι πρώτες κόντρες στο Survivor είναι γεγονός: Δύο celebrities στο στόχαστρο

Οι πρώτες κόντρες στο Survivor είναι γεγονός: Δύο celebrities στο στόχαστρο

Η πρεμιέρα του ριάλιτι μάς έδωσε άφθονο υλικό για να ασχοληθούμε.

Το βράδυ της Κυριακής μάς βρήκε για άλλη μία φορά στο lockdown, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, είχαμε να ασχοληθούμε με την πρεμιέρα του Survivor που για ήρθε για άλλη μία σεζόν στους δέκτες μας. Κάναμε, λοιπόν, την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, τόσο των διασήμων όσο και των μαχητών, είδαμε τα αγωνίσματα και, στη συνέχεια, τους παρακολουθήσαμε πίσω στο νησί να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.




Με τόσα άτομα να προσπαθούν να συμβιώσουν, βέβαια, ήταν λογικό ότι δε θα αργούσαν να εμφανιστούν οι πρώτες κόντρες. Στους Μαχητές, αρκετοί παίκτες φαίνεται πως ενοχλήθηκαν με την Έλενα Κρεμλίδου, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν ήθελε να βοηθήσει. Προτιμούσε να παραμείνει ξαπλωμένη και, όταν σηκωνόταν, έκανε υποδείξεις.




Στο νησί των Διασήμων, η διαφωνία που δημιουργήθηκε ξεκίνησε από ένα καβούρι το οποίο δίχασε την ομάδα. Μερικοί ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν στο φαγητό, ενώ άλλοι, όπως η Άννα Μαρία Βελλή, ήθελαν να το αφήσουν να ζήσει, αφού, όπως η ίδια είπε, ήταν πολύ μικρό για να κάνει κάποια διαφορά στη σίτισή τους.