Η Κάτια Ζυγούλη μας έδειξε το νέο μέλος της οικογένειάς της και «λιώσαμε»

Η Κάτια Ζυγούλη μας έδειξε το νέο μέλος της οικογένειάς της και «λιώσαμε»

Πόσο τρυφερή φωτογραφία

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα στο σπίτι τους μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα μας έδειξε στο Instagram και τα δώρα που θέλει να έχει κάτω από το δέντρο του κάθε χρόνο, και αυτά δεν είναι άλλα από τα τέσσερα παιδιά του. Κι ενώ μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως αυτή είναι και η πιο όμορφη φωτογραφία τους για τις γιορτές, η Κάτια Ζυγούλη μας ξάφνιασε και μας διέψευσε.

Η πιο όμορφη φωτογραφία ήταν αυτή που ανέβασε η ίδια η παρουσιάστρια/μοντέλο, με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ποιο ήταν αυτό; Ένα χριστουγεννιάτικο μωρό. Ναι ναι καλά διαβάζεις. Ένα χριστουγεννιάτικο μωρό ήταν το φετινό δώρο της Κάτιας Ζυγούλη, και η φωτογραφία που ανέβασε εχθές μας έκανε να «λιώσουμε».

Λογικά αναρωτιέσαι αν η Κάτια ήταν ξανά έγκυος και δεν είχες καταλάβει τίποτα. Η απάντηση μας είναι φυσικά όχι, αλλά αυτό το χριστουγεννιάτικο μωράκι είναι το ανιψάκι της. Η Κάτια εχθές το απόγευμα ανέβασε ένα story με το νεογέννητο μωράκι και είναι τόσο γλυκιά και τρυφερή που θέλαμε τόσο πολύ να το πάρουμε αγκαλίτσα έτσι μέσα από την οθόνη.

Να τους ζήσει λοιπόν το νέο ανιψάκι και να είναι υγιές και καλότυχο. Τι άλλο πιο σημαντικό να ευχηθούμε άλλωστε. Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Κάτια Ζυγούλη στα stories της στη gallery που ακολουθεί.