Το story της Έλλης Κοκκίνου είναι το πραγματικό τέλος του 2020

Το story της Έλλης Κοκκίνου είναι το πραγματικό τέλος του 2020

Είδες τη φωτό που ανέβασε;

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε θα μείνει στην ιστορία του 2020 για έναν και μόνο λόγο. Όχι δεν είναι η άφιξη των εμβολίων αυτός ο λόγος, αλλά η live εμφάνιση της Άννας Βίσση στο J2Us και το ντουέτο της με τη Δέσποινα Βανδή. Μας φαίνεται τόσο απίστευτο που χρησιμοποιούμε στην ίδια πρόταση τα ονόματα Βανδή και Βίσση, που νομίζουμε πως κάποιος θα μας τσιμπήσει και θα ξυπνήσουμε από το όνειρο που ζούμε.

Τα δύο θρυλικά «Β» των δεκαετιών 90’s και 00’s συναντήθηκαν στη σκηνή για πρώτη φορά και μας χάρισαν μια απίστευτη μουσική εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολύ καιρό. Βλέπεις δεν έχει γίνει κάτι πιο αξιοσημείωτο όλο το 2020, οπότε αυτό θα το θυμόμαστε για πάντα.

Ωστόσο οι fans που παρακολούθησαν τo show κι έκαναν τα δικά τους tweets έκαναν το πιο epic σχόλιο, το οποίο θα ήταν και ένα πραγματικό challenge για τον Νίκο Κοκλώνη. Κάπως έτσι λοιπόν προτάθηκε στο επόμενο J2Us στη σκηνή να εμφανιστούν μαζί και να τραγουδήσουν Έλλη Κοκκίνου, Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς. Τότε ναι, θα τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη ζωή.

Το ποστ αυτό έκανε story στο δικό της account και η ίδια η Έλλη Κοκκίνου, και εκτός από υπέρτατη θεά δεν ξέρουμε πώς αλλιώς να τη χαρακτηρίσουμε. Πάντως αν η καταστροφή του κόσμου δεν έγινε το 2000, ούτε το 2012, αλλά ούτε και το 2020, θα γίνει σίγουρα με μια τέτοια υπερσυγκλονιστική εμφάνιση on stage. Όλα τα περιμένουμε πια.