Survivor: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Αν και το σημερινό επεισόδιο ανέβασε την αδρεναλίνη, τόσο όλων των παικτών και από τις δύο ομάδες, όσο και των τηλεθεατών, η σημερινή ημέρα στο παιχνίδι επιβίωσης προβλέπεται «μεγάλη» μιας και σήμερα στο Survivor θα δοθεί η πρώτη ασυλία.

Οι παίκτες των Μαχητών κέρδισαν το προηγούμενο έπαθλο και φαινομενικά θα έπρεπε να τα δώσουν όλα για όλα αφού με το χθεσινό έπαθλο έχουν ανακτήσει δυνάμεις. Ε λοιπόν δεν δυσκολεύονται. Όσο για τους Διάσημους; Φαίνεται πως η δεύτερη ομάδα, αποδεκατίστηκε, μιας και η τροφική δηλητηρίαση «κόστισε» ακριβά στην ομάδα.

Το σημερινό αγώνισμα θέλει Μαχητές και Διάσημους να κονταροχτυπιούνται σε ξηρά και νερό, αφού θα πρέπει να κάνουν τα γνωστά άλματα, να σκαρφαλώσουν, να περάσουν από το νερό και τέλος να αναμετρηθούν στους στόχους.

Όπως φαίνεται, όλα παίζουν σημαντικά το ρόλο τους στο παιχνίδι και σήμερα η ομάδα που ξεχώρισε ήταν μια. Οι επιδόσεις των παικτών ήταν ξεκάθαρα πολύ καλύτερες από την αντίπαλη ομάδα και πρέπει να σημειωθεί πως το σημερινό αγώνισμα καθορίζει την ομάδα που θα περάσει αλώβητη στην επόμενη φάση. Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο… έπαθλο. Οι νικητές δεν θα αναζητήσουν άμεσα για τροφή μιας και θα έχουν τα αυγά που έφαγαν αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος.

Οι νικήτρια ομάδα για τη σημερινή ασυλία είναι οι Μαχητές με τεράστια διαφορά πόντων. Συγκεκριμένα το σκορ ήρθε 10- 3 για τους Μαχητές. Στο συμβούλιο λοιπόν ένας παίκτης ή μια παίκτρια των Διάσημων θα βρεθεί στο «στόχαστρο» για αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/CJW6d9lABQC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery.