Η Gigi Hadid αποκάλυψε τη φωτό που τράβηξε τη μέρα που έμαθε πως είναι έγκυος

Η Gigi Hadid αποκάλυψε τη φωτό που τράβηξε τη μέρα που έμαθε πως είναι έγκυος

Και δείχνει τόσο χαρούμενη

Πριν από μερικούς μήνες η Gigi Hadid έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της Zayn Malik. Ήμασταν στο πρώτο lockdown όταν το νεαρό μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα. Τώρα κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Κι ενώ οι φωτογραφίες που έχουμε δει από την εγκυμοσύνη της είναι μετρημένες στα δάχτυλα, η Gigi Hadid επέλεξε να μας δείξει μια φωτογραφία από την ημέρα που έμαθε πως είναι έγκυος. Η 25χρονη ακολουθώντας πιστά τα trends των social media ακολούθησε αυτό που έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα και λέει «δείξε μας μια φωτογραφία» με τους fans να συμπληρώνουν τη φωτό που θέλουν να δουν.

Κάπως έτσι είδαμε από την Kylie Jenner τη φωτογραφία της Stormi από τη γέννηση της που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα αυτά τα δυόμιση χρόνια. Από τη Gigi λοιπόν ζήτησαν να δουν τη φωτογραφία από την ημέρα που έμαθε πως είναι έγκυος. Η Gigi ανέβασε μια selfie στην οποία φορά ένα denim jacket και κάθεται στο αυτοκίνητο, από εκείνη την ημέρα.

«Ήταν αυτή τη μέρα, όμως δε νομίζω πως το γνωρίζω ακόμη», έγραψε στη φωτό η Gigi, η οποία προφανώς τραβήχτηκε εκείνη την ημέρα μεν, προτού μάθει τα ευχάριστα δε. Η Gigi ανέβασε επίσης μια φωτό με την αδερφή της Bella από τη φωτογράφιση που έκανε όταν ήταν 5 μηνών έγκυος και δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα, αλλά και μία με τον αγαπημένο της Zayn.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.