Η Lana Del Rey ανέβασε την πρώτη φωτό με τον αρραβωνιαστικό της στα social

Η Lana Del Rey ανέβασε την πρώτη φωτό με τον αρραβωνιαστικό της στα social

Η πρώτη τους κοινή φωτό μετά τον αρραβώνα

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως η Lana Del Ray δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Clayton Jones και κάπως έτσι μι ακόμη είδηση γάμου μπήκε στη λίστα του 2020. Η Lana και ο σύντροφος της είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, όμως φαίνεται πως βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους, και γι’ αυτό επέλεξαν και να την πάνε ένα βήμα παραπάνω.

Η Lana Del Rey πέρασε τα Χριστούγεννα αγκαλιάζοντας τον αρραβωνιαστικό της, περιθάλποντας ένα σπασμένο βραχίονα και ίσως ασκώντας το μικρό δάχτυλό της, το οποίο είναι κάπως βαρύ από ένα μεγάλο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Την Κυριακή, η τραγουδίστρια του «Summertime Sadness» δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες επιδεικνύοντας ένα αντίγραφο του άλμπουμ «Diamonds & Rust» του Joan Baez το 1975 και ξετυλίγοντας μια συλλογή από εξώφυλλα περιοδικών Norman Rockwell. Όμως δεν ήταν αυτό που μας τράβηξε την προσοχή, ούτε το σπασμένο της χέρι (παρεμπιπτόντως της ευχόμαστε περαστικά).

Ανάμεσα στις φωτογραφίες είναι το πρώτο στιγμιότυπο της Del Rey με τον αρραβωνιαστικό της, Clayton Jones. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κιθαρίστας της έκανε την πολυπόθητη ερώτηση με τη σχέση τους να μετρά λιγότερο από ένα χρόνο. Η 35χρονη Del Rey, εξήγησε ότι έσπασε το χέρι της ενώ έκανε πατινάζ στον πάγο.

Η φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της είναι και η πρώτη τους κοινή στα social media, και παρά το γεγονός πως φορούσαν μάσκες έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Στις φωτογραφίες της είδαμε και το μονόπετρο που της χάρισε ο Clayton κάνοντάς της την πρόταση γάμου.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.