Αθηνά Οικονομάκου: Θα πήγαινε στο Survivor;

Αθηνά Οικονομάκου: Θα πήγαινε στο Survivor;

Η απάντηση μάλλον δε θα σε εκπλήξει και τόσο.

Πάνε μόλις τρεις μέρες από τότε που ο νέος κύκλος του Survivor έκανε πρεμιέρα. Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν στις επάλξεις για να κερδίσουν τα πρώτα τρόφιμα αλλά και να βρουν τα πατήματά τους σε ένα νησί όπου καλούνται να επιβιώσουν χωρίς να έχουν καν τα απαραίτητα. Πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες σε κάποιον μπορεί να φαίνονται αυτονόητα.

Όπως μπορείς να φανταστείς, πρόκειται για μία εμπειρία πολύ ιδιαίτερη, την οποία λίγοι θα επέλεγαν ή θα άντεχαν εύκολα. Οπότε δεν είναι να απορείς αν κάποιος χωρίς ιδιαίτερη σκέψη σε μία πιθανή πρόταση να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να αντιμετωπίσει ό,τι αντιμετωπίζουν οι παίκτες στην άλλη άκρη της οθόνης μας απαντούσε αρνητικά.




Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο Instagram να απαντάει στις ερωτήσεις των followers της για κάθε πιθανό τομέα. Μέσα σε αυτές ήταν και μία από χρήστη που ήθελε να μάθει αν η ηθοποιός θα πήγαινε στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης. Ας πούμε ότι η απάντησή της ήταν απλή, λιτή και ιδιαίτερα ξεκάθαρη: «Όχι».

Ομολογουμένως, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση που δεν μπορείς να πάρεις ελαφρά τη καρδία για πάρα πολλούς λόγους. Η ηθοποιός ήταν πολύ ειλικρινής με το θέμα και δεν την αδικούμε.




Δες το story στην παρακάτω gallery.