Survivor: Η ήττα των Διάσημων βάζει στο στόχαστρο ακόμη έναν παίκτη

Survivor: Η ήττα των Διάσημων βάζει στο στόχαστρο ακόμη έναν παίκτη

Πόσα χτυπήματα να αντέξουν;

Η τρίτη ημέρα στον Άγιο Δομίνικο ξημέρωσε με εντάσεις, ανησυχίες και έντονους διαπληκτισμούς. Έτσι ακριβώς φαίνεται πως θα τελειώσει και η σημερινή ημέρα μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων φτάνουν στο συμβούλιο με πεσμένη την αυτοπεποίθησή τους αλλά και πολλά παράπονα!

Η ομάδα των Μαχητών για ακόμη μια φορά απέδειξε τόσο στους αντιπάλους, όσο και στους τηλεθεατές πως έχουν μπει στο παιχνίδι με περίσσιο κουράγιο και δίψα για νίκη, επομένως τίποτα δεν τους σταματά. Από την άλλη, οι Διάσημοι έχουν πάρει την κάτω βόλτα και οι επιδόσεις τους δεν είναι οι προβλεπόμενες.

Σήμερα τη δεύτερη ασυλία κέρδισε η ομάδα των Μαχητών με 10-5 και για ακόμη μια φορά φτάνουν στο συμβούλιο χωρίς να διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Οι Διάσημοι, εξουθενωμένοι πια, με την πείνα να τους κυριεύει, δεν ακούνε τίποτα και κανέναν, το μόνο που θέλουν είναι μια νίκη.





Οι κόντρες από την αρένα κιόλας ήταν έντονες και όπως φαίνεται η διάθεση για… τσακωμό παραμένει και στο συμβούλιο. Τα αίματα άναψαν ακόμη και εκεί με τις δύο ομάδες να έρχονται σε ρήξη. Πολλά ακούστηκαν στο συμβούλιο από την μια ομάδα προς την άλλη και η ένταση κορυφώθηκε όταν σχολιάστηκαν όσα έγιναν στο ρινγκ και κυρίως όσα ειπώθηκαν από τους Μαχητές.



Πάντως οι Διάσημοι μετά τη ψηφοφορία του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου και μετά το σημερινό συμβούλιο φαίνεται πως θα αποδεκατιστούν κάτι που δεν είναι καθόλου αισιόδοξο για κανέναν τους. ΟΜιχάλης και η Άννα-Μαρία ήταν ισόψηφοι και λοιπόν, μέσα σε δύο συμβούλια έχουν βγει τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα αυτή.