Η συγνώμη που δέχθηκε ο Harry είναι το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε το 2020

Η συγνώμη που δέχθηκε ο Harry είναι το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε το 2020

Έχουμε παραξενευτεί πραγματικά πολύ

Πέρυσι τον Οκτώβρη αν θυμάσαι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Mail On Sunday για την επίθεση που τους έκανε, αλλά και για το γράμμα της Meghan στον πατέρα της, το οποίο και δημοσίευσαν χωρίς την άδειά της. Έκτοτε έχει ξεκινήσει μία διαδικασία με δικαστήρια και από τις δυο πλευρές, με τη δούκισσα του Sussex να χάνει στην πρώτη ακρόαση. Κι ενώ γνωρίζουμε πως οι σχέσεις μεταξύ των συγκεκριμένων βρετανικών tabloids και των Sussexes δεν είναι οι καλύτερες, έρχεται το δημοσίευμα αυτό για να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε.

Η Mail On Sunday εξέδωσε μια συγνώμη στον πρίγκιπα Harry και ανακάλεσε ένα άρθρο της κι έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Τον Οκτώβριο, το tabloid δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Harry δεν θα παραμείνει πλέον σε επαφή με τους Βασιλικούς Ναυτικούς μετά την απόφασή του να αφήσει πίσω τη βασιλική του ζωή. Στη συνέχεια, ο δούκας του Sussex μήνυσε τη δημοσίευση και τώρα έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανάκληση.

«Ένα άρθρο στις 25 Οκτωβρίου 2020 ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε κατηγορηθεί από έναν ανώτατο στρατηγό ότι γύρισε την πλάτη του στους Βασιλικούς Ναυτικούς από τότε που αποσύρθηκε από τους στρατιωτικούς του ρόλους τον Μάρτιο και ότι, σε μια προφανή σιωπή στις Ένοπλες Δυνάμεις, είχε αποτύχει να απαντήσει σε επιστολή του Λόρδου Dannatt, πρώην Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου», δήλωσε η ανάκληση.

«Καταλαβαίνουμε τώρα ότι ο Harry έρχεται σε ιδιωτική επαφή με άτομα στο στρατό, συμπεριλαμβανομένων των Βασιλικών Ναυτικών, για να προσφέρει άτυπη υποστήριξη από τον Μάρτιο και ότι ενώ δεν έλαβε αρχικά την επιστολή από τον Λόρδο Dannatt που αναφέρεται στο άρθρο λόγω διοικητικών θεμάτων, έκτοτε απάντησε πως το γνώριζε. Ζητούμε συγνώμη από τον πρίγκιπα Harry και κάναμε δωρεά στο Ίδρυμα Παιχνιδιών Invictus», κατέληξε η ανάκληση.



Και σίγουρα η συγνώμη αυτή ήταν κάτι που δικαιούνταν ο Harry μετά από τέτοιο πόλεμο.