Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Μαριαγάπη: Ποζάρουν μαζί και η ομοιότητα είναι ξεκάθαρη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Μαριαγάπη: Ποζάρουν μαζί και η ομοιότητα είναι ξεκάθαρη

Σαν δυο σταγόνες νερό

Μπορεί το Greece’s Next Top Model 3 εδώ και δύο εβδομάδες να αποτελεί παρελθόν, όμως είναι κάτι που θυμόμαστε από το 2020, μιας και ήταν το πρώτο GNTM Boys &Girls που έγινε στην Ελλάδα και ομολογούμε πως ήταν αρκετά ενδιαφέρον και άκρως εντυπωσιακό. Είχε τόσο ωραία κορίτσια, όσο και αγόρια και αποδείχθηκε στο τέλος, ωστόσο ένα ήταν το κορίτσι που δέχθηκε τα περισσότερα σχόλια.

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στο reality μοντέλων τόσο για το παρουσιαστικό της και το εξαιρετικό της περπάτημα, αλλά και για την απίστευτη ομοιότητά της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι χρήστες σε Twitter και Instagram δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν αυτή την ομοιότητα και επιτέλους έφτασε και η ώρα που τις είδαμε μαζί.

Μαριαγάπη και Ηλιάνα πόζαραν μαζί δίπλα δίπλα και η ομοιότητα ήταν πια ξεκάθαρη. Αν δεν γνώριζες τα επίθετά τους εύκολα τις περνούσες για αδερφές και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Η πρώην κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του Pop Up και η παίκτρια που γνωρίσαμε στο φετινό reality περπάτησαν μαζί στο Madwalk για τη Σήλια Κριθαριώτη και η φωτό που είδαμε στο account της επιβεβαίωσε αυτό που λέγαμε και πιστεύαμε τόσους μήνες.

Η Μαριαγάπη μοιάζει απίστευτα με την Ηλιάνα και η φωτογραφία που θα δεις παρακάτω το μαρτυρά.