Η Ιωάννα Μαλέσκου πόσταρε ίσως τις πιο σέξι φωτογραφίες της μέχρι σήμερα

Η Ιωάννα Μαλέσκου πόσταρε ίσως τις πιο σέξι φωτογραφίες της μέχρι σήμερα

Αν δε μας πιστεύεις, δες.

Είναι αρκετές οι παρουσιάστριες που απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το διάστημα, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου μπορείς σίγουρα να πεις ότι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Πρόκειται για μία επαγγελματία που δείχνει ότι έχει κλίση στην παρουσίαση, με τον κόσμο που την παρακολουθεί να αγαπάει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά της.

Η Μαλέσκου δείχνει να είναι μία πολύ συμπαθητική γυναίκα που σαφώς έχει το χάρισμα να κερδίζει το κοινό και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τη στιγμή που μιλάμε ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 160 χιλιάδες followers.
Εκεί, ανεβάζει κάθε είδους φωτογραφία της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με κάθε νέα φωτογράφηση. Παρά, λοιπόν, το ότι ξέρουμε πια ότι τα posts της είναι λαμπερά και εντυπωσιακά, οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε φορώντας ένα mini φόρεμα και high boots συγκαταλέγονται εύκολα στις πιο σέξι που έχει δημοσιεύσει ever.

Αν δε μας πιστεύεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις στην παρακάτω gallery. Το θέαμα είναι απλά αποστομωτικό… ακόμα και για την Ιωάννα Μαλέσκου. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι ακόλουθοί της δε σταμάτησαν να της κάνουν like και είναι απόλυτα λογικό.

DPG Network