Survivor: Η πρώτη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο

Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχωρεί απόψε από το Survivor.

Μετά από μια αρκετά φορτισμένη ημέρα, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με το χειρότερο φόβο τους, μιας και ένα πρόσωπο απόψε θα αναγκαστεί να αφήσει πίσω του, τόσο την ομάδα του, όσο και το Survivor. Μετά από δύο συνεχόμενες ασυλίες για την ομάδα των Μαχητών έχουν μπει στο στόχαστρο τέσσερις παίκτες από τους Διάσημους και σήμερα κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις.

Τριαντάφυλλος, Γιώργος, Άννα- Μαρία και Μιχάλης ψηφίσθηκαν από την ομάδα τους και η κρίσιμη ώρα της επιλογής του κοινού έχει φτάσει. Άραγε ποιος φτάνει κοντά στην αποχώρηση;

Μετά από ένα κουραστικό αγώνισμα και έπειτα από τις έντονες διαμάχες, τη σημερινή νίκη κέρδισαν οι Διάσημοι, ωστόσο η εξελίξεις του συμβουλίου ήταν οι αναμενόμενες.



Η ψηφοφορία του κοινού αποκαλύφθηκε από τον Γιώργο Λιανό και όπως φαίνεται αγαπημένο πρόσωπο του κοινού είναι η Κάτια, η οποία θα πρέπει να υποδείξει τον πέμπτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Μη μας πεις πως δεν το περίμενες! Η Κάτια ούσα προνομιούχα υπέδειξε την Αγγελική για πέμπτη υποψήφια. Λιγότερο δημοφιλής ωστόσο βάση της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Μιχάλης Αρναούτης και έτσι σήμερα αποχωρεί από το παιχνίδι.